Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Mnie to wcale nie dziwi, przy tych wszystkich zaimportowanych inżynierach.
Importowani inżynierzy nie mają szans na pracę w takim miejscu.
Importowani inżynierzy nie mają szans na pracę w takim miejscu.
Przecież importowani inżynierowie przyjechali na zaproszenie pani Kanclerz, a kto każe gościom pracować?
Jednak gdyby podjęli się pracy, to podejrzewam taki właśnie efekt ich działań.
dzięki bogom, tylko w polaczkowie jest porządek... nie mamy stalowni...
po kilku miesiącach niebytu na sadolu, wracam, a tu niespodziewajka. starsze pojeby zniknęły, a pokazał się nowy oblatany po świecie inteligent polacki: Jesse.Pinkman. i w bozię wierzy, i z symbolami narodnymi za pan brat. a najważniejsze, że wierzy w naszą wygraną w wojence pomiędzy sowietem a boskim usem.
typowe to dla polaczka aby ustawić się z tymi, którzy obiecali: ty się polak nie bój, z nami będzie ci dobrze, może ci damy potem popatrzeć, ale najpierw nastaw swoją dupę. ty się polaczek nie bój... i polak się nie boi.
jakim idiotą trzeba być, aby zniszczyć własną armię do cna, i płacić skurwysynom z za oceanu, za obronę kraju, którego nikt tam nie zna. gdzie mają nas ww dupie i za całkowitych przygłupów. to trzeba być kurwą bez czci i wiary.
nie ma stalowni na świecie, gdzie nie wydarzył się podobny wypadek.
dzięki bogom, tylko w polaczkowie jest porządek... nie mamy stalowni...
po kilku miesiącach niebytu na sadolu, wracam, a tu niespodziewajka. starsze pojeby zniknęły, a pokazał się nowy oblatany po świecie inteligent polacki: Jesse.Pinkman. i w bozię wierzy, i z symbolami narodnymi za pan brat. a najważniejsze, że wierzy w naszą wygraną w wojence pomiędzy sowietem a boskim usem.
typowe to dla polaczka aby ustawić się z tymi, którzy obiecali: ty się polak nie bój, z nami będzie ci dobrze, może ci damy potem popatrzeć, ale najpierw nastaw swoją dupę. ty się polaczek nie bój... i polak się nie boi.
jakim idiotą trzeba być, aby zniszczyć własną armię do cna, i płacić skurwysynom z za oceanu, za obronę kraju, którego nikt tam nie zna. gdzie mają nas ww dupie i za całkowitych przygłupów. to trzeba być kurwą bez czci i wiary.
Ot gadasz głupoty, w Polsce mamy co najmniej dwie duże stalownie, Huta Katowice i Huta sedzimira ale co ja się tam znam... Btw przepalenie dyszy na wielkim piecu wygląda spektakularnej niż to
to trzeba być kurwą bez czci i wiary.
wracaj do swojego niebytu dziadzia żeś zafaflunił zbiorem bzdur niezwiązanych z tematem zimnego żuberka życzę.
Btw... Wygląda to, jak pierdolona lawa zagłady o temperaturze miliona stopni miała za chwilę wszystkich zajebać, a te jebane cymbały sobie spokojnie chodzą i się przyglądają, dopiero później sobie gamoń jeden z drugim pomyślał "o kurwa, chyba jednak trzeba trochę szybciej spierdalać".
To tylko pokazuje, że na najniższych stanowiskach pracują zawsze same jebane robolskie cymbały. Nawet u szwabów...
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów