Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (4) Soft (1) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 50 minut temu
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 2024-11-16, 22:22
🔥 Dwa cwaniaki - teraz popularne

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Insaner 2017-06-17, 22:57
Chwila moment, ale w którym samochodzie było dziecko. W tym który wyprzedzał, czy tym w którego ten idiota/ ta idiotka walnęła?
Zgłoś
Dudek18 2017-06-17, 23:21
Głupia kurwa szkoda mi dziecka ale niech sobie pocierpi z nią i tak to dziecko miałoby gorzej
Zgłoś
AmbasadorIzraela 2017-06-17, 23:43
@Insaner - w golfie.
Zgłoś
fantastico 2017-06-17, 23:48
Jakby odpuściła drugie hamowanie to by wyszła na prostą, najwyżej by w dupę wjechała.
Zgłoś
Conscribo 2017-06-17, 23:49 2
PawełWspaniały napisał/a:

Conscribo, Chodzi o to czego ona chciała dokonać w ogóle zaczynając manewr i jazdę po lewym pasie. Wyprzedzić kilka samochodów jadących jeden za drugim przed nią czy wjebać się między nie? Typowy brak wyobraźni.

Jest tak. Niemniej fantazję to ona właśnie miała chyba ułańską...
Zgłoś
~Velture 2017-06-17, 23:51 6
Wow. Tyle komentarzy i nikt nie napisał, że 'chuj w przeciwka mógł zjechać na pobocze'?
Widzę, że sadole jednak się uczą i już nie pierdolą farmazonów!
Zgłoś
Swir_93 2017-06-17, 23:55 13
Zawsze gdy jadę autem to zastanawiam sie po jakiego grzyba są drzewa przy drodze? Pomijam fakt że ta kobita to ciało bez mózgu ale gdyby nie drzewa to by wjechała w pole i jedyne co by miała to pełne gacie i nauczkę na przyszłość. Ja osobiście wolałbym ładować w pola niż próbować ratować samochód i tak jak na filmie wjebać się pod samochód z naprzeciwka
Zgłoś
e................s 2017-06-18, 0:08 22
jakoś mnie nie dziwi, kolejna kobieta zabija swoje dziecko, bo jest super kierowcą,
jak tak dalej będzie tvn wciskał tym durnym cipom że są lepszymi kierowcami niż faceci , dzięki predyspozycjom psycho-fizycznym, to będzie co na sadolu oglądać
Zgłoś
A................r 2017-06-18, 2:59
chyba abs nie zadziałał.... przepraszam w tym złomie nie ma abs
Zgłoś
M................6 2017-06-18, 8:18
Po komentarzach dowiedziałem sie że kierowała kobieta...

No tak typowe...
Zgłoś
hardowski 2017-06-18, 10:19 6
Logika kobiet pokazana w jednym filmiku...
Baba wyprzedza, nie upewniając się czy może bezpiecznie wykonać manewr, a na końcu druga pyta "czyja wina?"...
No kurwa...
Zgłoś
kordas 2017-06-18, 10:46 1
Maxi96 napisał/a:

Po komentarzach dowiedziałem sie że kierowała kobieta...

No tak typowe...

Info o tym, masz w źródle: kuriergarwolinski.pl/garwolin_10146_wypadek_w_wolce_ostrozenskiej_10_l...

Trzy osoby są ranne - kierująca golfem i dwie pasażerki bmw. 11 letni chłopczyk, pasażer golfa mimo reanimacji zmarł. 36 letnia kierująca golfem jadąc w kierunku Lublina podczas wykonywania manewru wyprzedzania zawadziła o bmw a następnie zderzyła się z audi jadącym w kierunku Warszawy
Zgłoś
.Piotrek 2017-06-18, 14:43 3
Zawsze jak jade w takim rządku to się zastanawiam - po chuj tam wyprzedzać. Spalanie rośnie dwukrotnie a zyskuje się 5 minut na 200km.
W ogóle - ten golf nie poleciał bokiem przez chujowe hamulce?
Zgłoś
Tassadar 2017-06-18, 15:04 1
Jak typki z BMW coś naświnią to widzicie od razu, a teraz jak gość pierwszy wyskoczył to nikt nie widzi.

All legends have a beginnig, but a legacy lasts forever
Zgłoś
waloos 2017-06-18, 15:37 1
Jak mnie wkurwiają tacy kierowcy którzy wyprzedzają pomimo tego, że jedzie sznur kilkunastu a czasem ponad 20 samochodów.
Wszyscy jadą jednym tempem, bez szarpania, hamowania, relatywnie bezpiecznie to się musi znaleźć jakiś kutas dla którego 90-100 to jest za mało na zwykłej krajówce.

Szkoda dzieciaka, ale z drugiej strony gdyby miał odziedziczyć geny po którymś rodzicu to może lepiej, że stało się to teraz, bo prędzej czy później musiałoby się to stać.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem