Po prostu wypadek. Albo, aż wypadek. Gdyż ginie dziecko niewinne, niewinne jak cherubin lub zwierzątko po lesie biegające. A wyprzedzała kobieta, kobieta bez myśli i trwogi ... po zahaczeniu o samochód straciła przyczepność drogi.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:42
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-16, 22:22
🔥
Dwa cwaniaki
- teraz popularne
🔥
Friendly fire (dzik na strzelnicy)
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Ja pierdole, ale żeby wyprzedzać takim kurwa złomem, na tak ruchliwej drodze, w taki kurwa sposób, z małym dzieckiem to trzeba być kurwa debilem.
Kurwa i czego ona chciała dokonać? Jechali jeden za drugim przy doć sporym natężeniu ruchu, gościu w BMW miał pewną odległość od samochodu przed nim, ale tak być powinno. Wjebać się chciała między nich? Tak się śpieszyła, musiała przypiracić. Zero wyobraźni i zabiła dzieciaka. Niektórzy naprawdę nigdy nie powinni dostać prawka.
fantastico napisał/a:
po zahaczeniu o samochód straciła przyczepność drogi.
Jakby nie trzymała wduszonego do podłogi hebla, to prawdopodobnie samochód wróciłby na właściwy tor jazdy.
Pieknie to opisales lecz slpw zalowales.
To nie byl wypadek lecz srogi przypadek.
Gdy kobieta za kolko siada
Biada nam oj biada!!!
To nie byl wypadek lecz srogi przypadek.
Gdy kobieta za kolko siada
Biada nam oj biada!!!
PawełWspaniały napisał/a:
Wjebać się chciała między nich?
Zapierdalała lewym, cztery auta pod rząd uciekały na awaryjny. Zjechała tylko dlatego, że z przeciwka jechała ciężarówa i kapneła się, że się nie zmieści. Poślizg też nie był spowodowany obcierką tylko widokiem ciągnika na awaryjnym.
Conscribo, Chodzi o to czego ona chciała dokonać w ogóle zaczynając manewr i jazdę po lewym pasie. Wyprzedzić kilka samochodów jadących jeden za drugim przed nią czy wjebać się między nie? Typowy brak wyobraźni.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów