Po prostu wypadek. Albo, aż wypadek. Gdyż ginie dziecko niewinne, niewinne jak cherubin lub zwierzątko po lesie biegające. A wyprzedzała kobieta, kobieta bez myśli i trwogi ... po zahaczeniu o samochód straciła przyczepność drogi.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
32 minuty temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-16, 22:22
🔥
Dwa cwaniaki
- teraz popularne
🔥
Friendly fire (dzik na strzelnicy)
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
sakosa napisał/a:
Ja pierdole, ale żeby wyprzedzać takim kurwa złomem, na tak ruchliwej drodze, w taki kurwa sposób, z małym dzieckiem to trzeba być kurwa debilem.
I nie dośc że dorobek życia (Gulf 3) to jeszcze 500zł poszło się jebać. Za głupotę się płaci podwójnie.
W sumie tylko dziecka szkoda.
powinni go kurwa ubić , zero mózgu i wyobraźni !
.Piotrek napisał/a:
Zawsze jak jade w takim rządku to się zastanawiam - po chuj tam wyprzedzać. Spalanie rośnie dwukrotnie a zyskuje się 5 minut na 200km.
W ogóle - ten golf nie poleciał bokiem przez chujowe hamulce?
A pomyśl sobie ile to kierowca tira zaoszczędza jadąc 91km/h i wyprzedzając przez pół godziny sznur innych tirów jadących 90km/h.
ciut ciut pojazd wyprzedzany przyspieszal. Pani wyprzedzana tak przyspieszala ze jak w mercu przed nia zapalily sie swiatla stopu to nadal przyspieszala bo pewnie patrzyla w lusterko czy golfik da rade. Wiem ze to nie tlumaczy debilizmu golfiarki ale ciut z jednej ciut z drugiej strony winy i chuj z tego wyszlo.
Velture napisał/a:
A pomyśl sobie ile to kierowca tira zaoszczędza jadąc 91km/h i wyprzedzając przez pół godziny sznur innych tirów jadących 90km/h.
Kierowca tira wkurwia, debil na krajówce zabija
Mam nadzieje że kierująca przeżyje, niech z tym żyję do końca, że zabiła własne dziecko.
może nie dobrze ale też żadna strata, jak matka taka idiotka to z dziecka nic wartościowego by nie wyrosło
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów