Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
To jest trolling, żart, sarkazm - prawda? Bo że prawka A nie masz to akurat wiem - w tak krótkim czasie nie da się po prostu skręcić motocyklem, tym bardziej skuterem z mniejszą możliwością balansowania ciałem - ale mam jeszcze wątpliwości, czy jesteś pseudointeligentny czy po prostu głupi.
@Dolandinho
To jest trolling, żart, sarkazm - prawda? Bo że prawka A nie masz to akurat wiem - w tak krótkim czasie nie da się po prostu skręcić motocyklem, tym bardziej skuterem z mniejszą możliwością balansowania ciałem - ale mam jeszcze wątpliwości, czy jesteś pseudointeligentny czy po prostu głupi.
Problem w tym, że na sedes poniżej 50ccm nie potrzeba prawka żadnego więc byle frajer bez żadnej wiedzy o przepisach i jeździe może takim czymś jechać.
Wina debila w puszce ale autorowi tamtego postu chodziło o zwykły zdrowy rozsądek. O naturalną reakcję organizmu na zagrożenie.
Problem w tym, że na sedes poniżej 50ccm nie potrzeba prawka żadnego więc byle frajer bez żadnej wiedzy o przepisach i jeździe może takim czymś jechać.
Wina debila w puszce ale autorowi tamtego postu chodziło o zwykły zdrowy rozsądek. O naturalną reakcję organizmu na zagrożenie.
A wiesz Ty ile reakcja kierowcy średnio wynosi? 1 sek. I tyle mniej więcej minęło. 90% ludzi zrobiłoby tyle samo, czyli może zdążyło w ostatniej chwili wcisnąć hamulec.
A wiesz Ty ile reakcja kierowcy średnio wynosi? 1 sek. I tyle mniej więcej minęło. 90% ludzi zrobiłoby tyle samo, czyli może zdążyło w ostatniej chwili wcisnąć hamulec.
Tylko tłumaczyłem o co kolesiowi 2 posty wyżej chodziło.
To po co tłumaczysz trolla/idiotę. Prawko czy bez. Z instynktem samozachowawczym czy bez. Czas reakcji (czy Twoja "naturalna reakcja organizmu") jest czasem reakcji (~1sek) i nic na to nie poradzisz. Baba czy facet, zawodowy kierowca czy motopizdeczka.
Ale już Dolandinho podsumowano:
@Dolandinho
To jest trolling, żart, sarkazm - prawda?
równie dobrze mogła na ten rudy łeb wiaderko po ogórkach kiszonych założyć jak kask niezapięty był i luźny.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów