Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (3) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:05
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 19:40
Raichu0110 2024-05-22, 22:51 2
Tatuaże są dla pedalow
Zgłoś
Qba_123 2024-05-22, 23:01 2
Co kurwa jest z tymi ludźmi, że wstrzykują sobie ten brud w skórę? W więźniu byli, czy co? Coraz więcej tej patologii widzę.
Zgłoś
sothis 2024-05-22, 23:28 3
Baronessa napisał/a:

No cóż, wszystkim nie dogodzisz. Ja przynajmniej nie udaję kogoś, kim nie jestem...

Serdecznie gratuluję tego osiągnięcia życiowego. Uważam jednak, ze Cię ono nie dotyczy choćby dlatego ze udawales na tym portalu samiczkę. No, chyba ze masz aż tak rzadkie zaburzenia, ale wtedy tym bardziej nie zazdroszczę.
Zgłoś
smc 2024-05-22, 23:40 3
Baronowo, już wyjaśniam:
2700
-150 dojazd x2
--600 paliwo
-150 mapki geo
praca 9 godzin 200zł/godz.
W tym jest amortyzacja sprzętu ew. naprawy

Naprawdę nawet półgłówki zarabiają normalne pieniądze, a własną firmę otworzysz przez internet. To nie jest kurwa magia, naprawdę.
Zgłoś
lesku73 2024-05-23, 0:23 1
po co mu na palcu wieszaczki zrobili?
Zgłoś
fasi34 2024-05-23, 0:33
Ujebana ta klapa była czy pazurów noe myjesz ?
Zgłoś
Roskosmos 2024-05-23, 4:42 1
Baronessa napisał/a:

Nie, nie jest bohaterem. Wypadek (trwały uszczerbek na zdrowiu) w pracy, zwłaszcza takiej, gdzie jebiesz jako zwykły robol w firmie krzak za nędzne 4-5 stówki dniówki oznacza , że jesteś patałachem, który nie potrafi zadbać o swoje bezbieczeństwo i zdrowie, który się wyrabia jak frajer na nowego mercedesa z salonu dla szefa...

Brutalne, ale prawdziwe w huj się podpisuje.

Zgłoś
konrad1213 2024-05-23, 7:11 2
Wy wszyscy jesteście tu pojebani klapą z maszyny opadła z wysokości 1m dopuściły teleskopy a że pracuje jako operator maszyny do wylewek czyli wrzucając worki cementowe będąc w pracy miałem prawo mieć ręce brudne po operacji myślicie debile że lekarze czyszczą dłonie jakbyście byli w domu... Tym ciula co piszą te pierdolone głupoty życzę podobnej sytuacji albo gorszej i 2bulu pozdro pizdy
Zgłoś
miotaczkiszonki 2024-05-23, 7:14 2
smc napisał/a:

Baronowo, już wyjaśniam:
2700
-150 dojazd x2
--600 paliwo
-150 mapki geo
Naprawdę nawet półgłówki zarabiają normalne pieniądze, a własną firmę otworzysz przez internet. To nie jest kurwa magia, naprawdę.

Czym Ty chcesz tu zaimponować ?
Jak będziesz miał takich dni min 20 w każdym miesiącu to możesz się chwalić a tak mniej intratne zlecenia lub brak roboty powodują spory spadek
Zgłoś
Yolanda 2024-05-23, 9:15
konrad1213 napisał/a:

Wy wszyscy jesteście tu pojebani klapą z maszyny opadła z wysokości 1m dopuściły teleskopy a że pracuje jako operator maszyny do wylewek czyli wrzucając worki cementowe będąc w pracy miałem prawo mieć ręce brudne po operacji myślicie debile że lekarze czyszczą dłonie jakbyście byli w domu... Tym ciula co piszą te pierdolone głupoty życzę podobnej sytuacji albo gorszej i 2bulu pozdro pizdy

Teraz ze znakami interpunkcyjnymi spróbujemy. Być może o to Ci chodziło, bo nie idzie zrozumieć tych bredni.

Wy wszyscy, jesteście tu pojebani klapą z maszyny.Opadła z wysokości. 1m dopuściły teleskopy. A, że pracuje jako operator maszyny. Do wylewek czyli wrzucając worki cementowe. Będąc w pracy miałem prawo. Mieć ręce brudne po operacji, myślicie debile? Lekarze czyszczą dłonie? jakbyście byli w domu. Tym ciula.Co piszą? Te pierdolone głupoty. Życzę podobnej sytuacji albo gorszej.

Krótko mówiąc, wrzucałeś worki po cemencie, do świeżych wylewek. Szef Ci zajebał w łapę, którą podcierałeś dupę, stając na polu.

*srając
Zgłoś
BassaBoss 2024-05-23, 11:12 1
zielu75 napisał/a:

Zjebani jesteście.
Typ napisał ,że wypadek w pracy. A , że w pracy się ujebał to i łapa brudna.
Odezwał się jeden z drugim co się nigdy pewnie robotą fizyczną nie skalał.

Ta już powoli pizdy przejmują sadistic
Zgłoś
Baronessa 2024-05-23, 12:03
smc napisał/a:

Baronowo, już wyjaśniam:
2700
-150 dojazd x2
--600 paliwo
-150 mapki geo

Tak, jak myślałem. Zero konkretów, zwykłe farmazony trolla internetowego zasłyszane od kolegi taty z pracy, czy tam wyczytane w necie...
Zgłoś
Emistrz 2024-05-23, 13:01
Baronessa napisał/a:

Łapska jak u ogra.. Małe, grube i syfiaste.
Lepiej umyj tego palucha, bo sepsy dostaniesz...
4 miechy konkretnego bólu i rok czasu powrotu do pełnej sprawności... Wiem, bo mój stary miał złamanego palucha i też miał druty...

bzdura, dopiero co wyjalem druty po 6 tygodniach z kciuka, reka po 2 nastepnych sprawna jakby nigdy wczesniej w zyciu nie byla zlamana, zadnej rehabilitacji, zwykle zycie
Zgłoś
ajatolah 2024-05-23, 16:55 2
ujebane paznokcie bo w praqcy był jak tu pewnie wiekszosc to pedaly z IT
dlatego poziom sadistica spadł w uj przez takich pedałków w rurkach
Zgłoś
Heliar 2024-05-23, 17:43 3
Ooooo!! graba brudna, OOOoo! pincet dniówki.

I tak wolę podać rękę facetowi, który mnie przywita normalnym uściskiem, niż jakiejś piździe, która zamiast ręki podaje mi spoconego flaka, którego mógł bym zgnieść jak gliste, niewiele o tym myśląc.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem