Jakiś ekspert się wypowie co tu się odjebało?
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
30 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
45 minut temu
🔥
Ajfoniara
- teraz popularne
🔥
Konkret wpierdol dla pedofila
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Nie jestę ekspertem ale się wypowiem. To jest podnośnik hydrauliczny. Pracownik czyścił kanał podnośnika. Podnośnik opadł ponieważ nastąpił nagły zanik ciśnienia w układzie zasilającym. Podnośnik waży ok 1 tony, z powodu braku ciśnienia, siła grawitacji opadł na czyszczącego kanał pracownika. Prawdopodobnie przeżył, ale jest połamany, ale niech na temat kondycji zdrowotnej wypowie się jakiś ekspert
W chuj ciężkie żelastwo spadło chłopu na głowę. Nie dziękuj.
Jestę ekspertę
Jestę ekspertę
par00wka napisał/a:
Nie jestę ekspertem ale się wypowiem. To jest podnośnik hydrauliczny. Pracownik czyścił kanał podnośnika. Podnośnik opadł ponieważ nastąpił nagły zanik ciśnienia w układzie zasilającym. Podnośnik waży ok 1 tony, z powodu braku ciśnienia, siła grawitacji opadł na czyszczącego kanał pracownika. Prawdopodobnie przeżył, ale jest połamany, ale niech na temat kondycji zdrowotnej wypowie się jakiś ekspert
Na temat kondycji zdrowotnej to ciężko, ale na pewno go bolało
Odkręcał odkręcał i odkręcił
Ja też nie jestem expertem ale się wypowiem bo jestem Polakiem . Faceta zmiażdżył jakiś metal
Być może łopatą przeciął przewód hydrauliczny, który trzymał konstrukcję u góry.
Mnie na bhp uczyli że jak się robi coś pod takim podnośnikiem to się go blokuje żeby przypadkiem nie opadł w wyniku awarii.
"Jakiś ekspert się wypowie co tu się odjebało?"
sztuczna inteligencja po trochu testuje nasza inteligencje, czy sie zorientujemy, ze przejmuje kontrole, na razie sa tylko wypadki, ale spoko monoitoruje internety, fuckbuki, insztalgramy i tvp.
sztuczna inteligencja po trochu testuje nasza inteligencje, czy sie zorientujemy, ze przejmuje kontrole, na razie sa tylko wypadki, ale spoko monoitoruje internety, fuckbuki, insztalgramy i tvp.
A mi się wydaję że było trochę inaczej. Na początku nagrania widać że podnośnik jest w górze ale jest podparty deską , która w pewnym momencie przechyla się i opada z całym urządzeniem. Później widać że bez problemu można go unieść . Wychodzi na to że podnośnik nie trzyma ciśnienia. Można go unieść ale jeżeli go podeprzemy deską ciśnienie zaczyna pomału schodzić aż do zera.
Dajcie mu wody, niech się napije to mu się lepiej zrobi.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów