📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Ktos sie ucieszyl juz nie bedzie musial juz sprzedawac auta ktore kierowca audi rozjebal.
Skurwysyny zaćpane pewnie, a nie że zasnął, rozpierdalają fajne auta no i komuś posesję.
Pajan napisał/a:
Skurwysyny zaćpane pewnie, a nie że zasnął, rozpierdalają fajne auta no i komuś posesję.
Wkurwiają mnie takie pomówienia na poziomie gimbazy. Równie dobrze można to samo powiedzieć o Tobie w momencie pisania posta. Jeżeli jest napisane, że jest podejrzenie, że zasnął, to na bank jest po badaniach na alko. Nieśmieszne.
leżysz sobie w domu w łóżku a tu cie nagle audi rozjeżdża, nie ma to jak mieszkać przy głównej drodze
To był lokalny inspektor nadzoru budowlanego i właśnie zakwalifikował ten dom do rozbiórki...
zacznijmy od początku. "kierowca audi" . koniec
Nosz kurwa, pijesz sobie kulturalnie herbatkę u siebie w domu, a tu nagle znaczek kałdi ci przed ryjem wyskakuje.
ej zwrócicie uwagę na budowę ściany
to przez gazobeton przejechał by przez cały dom xd
to przez gazobeton przejechał by przez cały dom xd
Jeszcze szybciej mógł zapierdalać.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów