📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 21:55
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
7 minut temu
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Jeżeli kierowca dostawczaka nie miał PJ to będzie regres z OC za 3 trupy i 2 ranne, pewnie z rentami inwalidzkimi. Oj zaboli go i to pewnie do końca życia, a mówią że głupota nie boli...
W dłuższej perspektywie czasu kierowca peugeota uratował komuś życie.
10 mniej ratuje życie chyba by się nie sprawdziło.....
Pytanie czy peugot zjechał na przeciwny pas?na nagraniu wcale nie takie pewne ze przekroczył linie…
Adam2012 napisał/a:
Pytanie czy peugot zjechał na przeciwny pas?na nagraniu wcale nie takie pewne ze przekroczył linie…
Jak się przyjrzec to widać że trochę wjechał na tamten pas
Ajot napisał/a:
Jeżeli kierowca dostawczaka nie miał PJ to będzie regres z OC za 3 trupy i 2 ranne, pewnie z rentami inwalidzkimi. Oj zaboli go i to pewnie do końca życia, a mówią że głupota nie boli...
4 trupy są już od wczoraj
Policja chodzi i się patrzy a straż i służby medyczne odwalają robotę.
Wincyj info o samym wypadku: polsatnews.pl/wiadomosc/2024-01-15/tragiczny-wypadek-w-wodzislawiu-sla...
Nagranie z wypadku:
sadistic.pl/wypadek-zawada-pow-wodzislaw-slaski-vt586431.htm
Wincyj info o samym wypadku: polsatnews.pl/wiadomosc/2024-01-15/tragiczny-wypadek-w-wodzislawiu-sla...
Nagranie z wypadku:
sadistic.pl/wypadek-zawada-pow-wodzislaw-slaski-vt586431.htm
Jakieś zdjęcia ofiar są?
mateyos23 napisał/a:
a co ma policja im wejsc na glowe
Mogli ich chociaż zastrzelić.
A tak na serio to strażacy są naprawdę konkretnie przeszkoleni w udzielaniu pierwszej pomocy, nie tylko reanimacja , wcale to takie proste nie jest zareagować odpowiednio profesjonalnie do urazu. U mnie w robocie prowadzili szkolenie z tej sztuki, to coś z ich wiedzy liznąłem i ogólnie byłem pod wrażeniem, bo myślałem że pierwsza pomoc kończy się na reanimacji i opatrunkach, a tak, delikatnie, mówiąc nie jest.
Czekamy na zdjęcia
flejtuch napisał/a:
Policja chodzi i się patrzy a straż i służby medyczne odwalają robotę.
Wincyj info o samym wypadku:
Nagranie z wypadku:
Takie widocznie mają procedury..Gdyby byli sami i czekali na resztę słuzb-na pewno by ratowali.
a co gdyby ten biały samochód nie zajechał im drogi i oni pojechali by dalej i np zajebali by na przejsciu dla pieszych całą rodzine która by przechodziła w tym momencie? Prawda jest taka że tym samochodem kierował świadomy morderca który mógł zajebac w byle kogo a swiadczy o tym że licznik który zatrzymał sie na 140km/h a mogło byc jeszcze wiecej (ograniczenie tam jest do 50km/h). jezeli ktos zapierdala z taką prędkoscią i to jeszcze w nocy to nie ma sie co dziwic że mógł go nie widziec
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów