Lancia bardzo fajne autko - szkoda ze tez sie wywraca
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Mój ulubiony samochód a oni go otłukują
takich kamerzystow jak ten w 1:12 nam trzeba, zawsze filmuje do konca akcji niewzruszony
Ładna kompliacja wypadeczków. Te ostatnie najgorsze. Przekoziołkowali kilka razy ale ustali na kołach.
Basika036 napisała
"Ładna kompilacja wypadeczków. Te ostatnie najgorsze. Przekoziołkowali kilka razy ale ustali na kołach."
Właśnie że najlepsze.
"Ładna kompilacja wypadeczków. Te ostatnie najgorsze. Przekoziołkowali kilka razy ale ustali na kołach."
Właśnie że najlepsze.
Cthulu napisał/a:
Wolę tego w sumie też Lancia, ale jaka ^^
think666, ale to jest na podwoziu stratosa i ma napęd na 1 oś...
Cthulhu napisał/a:
Na początku nawet próbują nauczyć go pływać.
kiedyś to były rajdy,zero nowoczesnych systemów niańczących kierowce,a co do stratopoloneza to ma on bardzo ciekawą historie
1:26
miałem taki sam model w dzieciństwie, podobnie skończył
miałem taki sam model w dzieciństwie, podobnie skończył
1:14
Rozjebał mnie spokój kamerzysty. Leci na niego rozpędzone półtorej tony, a ten se siedzi jakby nigdy nic...
Coool xD
Rozjebał mnie spokój kamerzysty. Leci na niego rozpędzone półtorej tony, a ten se siedzi jakby nigdy nic...
Coool xD
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów