10 Najgorszych Błędów Na Siłowni
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
🔥
Składanka traktorów zagłady i maszyn rolniczych
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Kurwa, myślałem że będą łamane ręce i nogi, flaki wyciskane przez odbyt bo sztanga komuś na brzuch spadła, miażdżone czaszki i jaja.
Małpi chwyt i ćwiczenia bez asekuracji to lekka nadinterpretacja, nie zaliczyłbym tego do błędów. I autor niech nie będzie taki pewny, bo za karę wycisnę na klatę jego wraz z jego ławką, gdy sam wyciska na klatę.
Mi sie filmik podobał. Bo widze na siłowni jednosezonowców co sobie dowala 1231231 kg na hantle ,a zarzucaja je całym ciałem. W dodatku plotkują sobie i pisza smsy robiac serie. Raz widziaalem goscia, który zapomnial się przebrac i cwiczyl w dlugich jeansach.
Odnosze wrażenie że te napisy robił jakiś gruby zakompleksiony huj, co o siłowni wie tyle co sam z monitora wyczytał
Ciunki - i mnie na siłowni w okresie luty-czerwiec kolesie w jeansach to normalka. Sezonowcy powiększający zestaw dyskotekowy (klata i biceps only, trening pleców czy nóg dla nich nie istnieje).
Ogólnie filmik zabawny
Ogólnie filmik zabawny
Ebooka pobrać? I co tam ma niby być? Recenzja + director's cut + karty do gry? Ktoś tu się zbyt podniecił...
jak niemoty nie potrafią zapiąć kciuka na sztandze to o czym tu mówić ...
zna ktoś tytuł piosenki lecącej w tle ?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów