📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:49
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
Przeraża mnie jakie ludzie noszą grzybice na łapach... a ić pan w chuj...
Po zabiegu mógł śmiało wracać do pracy w swoim sklepiku z ręcznie robionymi kanapkami
Ostatnio musialem jechac do szpitala bo zrobilem sobie podobny zabieg ktory polecil mi kolega.... wjebalem sobie igle pod paznokiec, sterylna... kupiona w aptece zeby upuscic krew. Lekarz powiedzial mi ze jesli iedys w przyszlosci stluke palec i nie chce zeby mi zszedl to wlasnie zrobic tak jak ten pan, rozgrzac spinacz i przepalic paznokiec zeby upuscic krew.
Tutaj kumpla pokaz :
facebook.com/andrzej.powolny/videos/1551288694929515/
miłego oglądania
facebook.com/andrzej.powolny/videos/1551288694929515/
miłego oglądania
Aktualnie czekam na zatwierdzenie z Miniprawd i dalsze instrukcje od Wielkiego Brata.
Polecam, tylko pamiętajcie o wyłączeniu udaru
Ja, nieosoba niechcąca dwójmyśleć co dzień popełniam myślozbrodnię. Jedynym dwa plus słusznym plusczynem jest użycie nowomowy zamiast staromowy w opisie.Aktualnie czekam na zatwierdzenie z Miniprawd i dalsze instrukcje od Wielkiego Brata.
a gdzie komentarz Pana PalonyPaznokieć?
Kurwa amerykanie to są jednak głupi. Gość przykłada żarzący się pręcik do paznokcia, a kiedy czuje ból to pierdoli, że nie wie co to było, bo poczuł jakby szok - no bez kitu, a co chciał poczuć? Łaskotanie?
Okienkowanie, metoda stara jak historia ludzkich pierdoł, które trzaskają sobie paluchy.
Wyparzyć ogniem... rozpalam ognisko parą wodną.
po co??
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów