Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Poproszę o opinie specjalistę od pawiów
Ps. Nie, nie tych z dupy
Już spieszę z wyjaśnieniem.
Otóż pawie organizują się w komuny, komuna taka następnie wybiera samca z najdłuższym ogonem. Wbrew błędnej opinii olbrzymi, ozdobny ogon samca wcale nie służy do wabienia samic, tylko właśnie do wysiadywania ogromnej ilości jaj. Z odchowanych pisklaków pawie wybierają sobie później po równo i wychowują je następnie już jako pojedyncze pary, nieparzyste pisklaki są zabijane. Cieszę się że mogłem pomóc, teraz możecie ten fakt powtarzać dalej, bez skrępowania i zbędnego sprawdzania.
Przypomniała mi się pewna anegdota z okresu międzywojennego, czyli gdy byłem licealistą. Wracamy ekipą 5 chłopa z imprezy. Nie powiem trzeźwi nie byliśmy. Nagle z zza rogu wypada z 15 typa w tym trzech jest wleczonych bo są mocno poturbowani. Nagle słyszymy w naszą stronę "to oni" i zaczyna się rzeźnia. My pijani i w pięciu ich kupa luda. Nawet nie wiem kiedy dostałem kopa w plecy i zaczęli mnie glanować. Generalnie żaden z nas po 30 sekundach nie stał na nogach. Nagle kątem oka zobaczyłem przelatującą nade mną postać i jeden z agresorów pada. Wtedy słyszę jednego z tych trzech poturbowanych "o kurwa batman" wszyscy w śmiech. Chuja tam Batman. Kolega urwał się z imprezy i postanowił nas dogonić. Zobaczył co się dzieje i wpadł między glanujacych jak ptak na filmie. Grom z jasnego nieba. Tym zyskał taki szacunek u rycerzy ortalionu że nas przeprosili, zaprosili na wódkę a na koniec zawlekli pijanych do domu żebyśmy znów wpierdal nie dostali. Taka anegdota z dupy. Prawdopodobnie kolegi lot i atak wyglądał podobnie.
Szanuje w chuj. Dobra anegdota. Pozdrawiam.
Jak ten paw ją atakuje, to brakuje tu "and his name is John Cena" tutururu.
Proszę bardzo
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów