Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
to kurwa nie jest zaden postep tylko zydowska degeneracja kultur europejskich jako zemsta za II wojne swiatowa. Wystarczy spojrzec kto to wszystko finansuje. Dla nich wszystkich jestesmy bydlem spisanym na straty.
Sprawdź jeszcze kto 2 WŚ sponsorował
To tak jakbyś pytał, czy jak poszedłeś z kumplem gejem do gej klubu i czy jak ruchało cię 4 pedałów to czy dałeś się wykorzystać
Tak, dałeś z siebie zrobić polityczne bydło w celu degeneracji naszego kraju.
Dam ci najlepsze przykłady. 1 - Soros (żyd), 2 - fundacja Rockefellerów (zarządzana przez żydowską administrację). Organizują masę lewicowych ruchów, od hejtstopów, "ekoterrorystów" aka ekoaktywistów, fundacje związane z klimatem po ostatnio wszystkim dobrze znaną np. fundację "Batorego" lub fundację "Ocalenie" odpowiedzialne za szmuglowanie imigrantów (ciapako-murzynów) przez granicę między Białorusią, a Polską.
Tego jest w chuj więcej i w chuj więcej nawet nie ujrzało światła dziennego.
Ty się jebnij.
Tu nie ma żadnych ekoterrorystów ani fundacji. Jest paru dziwolągów na ulicy. Twierdzisz, że sfinansowali ich Żydzi?
Ja pierdolę...
to kurwa nie jest zaden postep tylko zydowska degeneracja kultur europejskich jako zemsta za II wojne swiatowa. Wystarczy spojrzec kto to wszystko finansuje. Dla nich wszystkich jestesmy bydlem spisanym na straty.
Tak, dałeś z siebie zrobić polityczne bydło w celu degeneracji naszego kraju.
Kurde, nie wiedziałem.
Muszę chodzić częściej.
Kurde, nie wiedziałem.
Muszę chodzić częściej.
Dla mnie to możesz nawet być aktorem filmu z harda
dokładnie tak. Dobrzy ludzie przegrali tę wojne niestety.
dokładnie tak. Dobrzy ludzie przegrali tę wojne niestety.
Dobry ziomek Adolf? Gdyby nie przegrał, to pewnie by cię na świecie nie było, bo populację Słowian planował ograniczyć, zaraz po eliminacji Żydów. A jakbyś się urodził, to zapierdalałbyś dzisiaj jako niewolnik na plantacji swojego niemieckiego pana, bo taką rolę dla nas przewidział. Wszystko jest w "Mein Kampf".
Wtedy o władzę walczyły dwie żydowskie frakcje
Gomułka był antysemitą, a jego żona jeszcze większą. Tam jeszcze była sprawa żydków-oficerów LWP, którzy szpiegowali na rzecz syjonistów (czytaj: parchatych beznapletkowych cweli). Zwykłe skurwiałe szpiony i tyle.
Gomułka był antysemitą, a jego żona jeszcze większą. Tam jeszcze była sprawa żydków-oficerów LWP, którzy szpiegowali na rzecz syjonistów (czytaj: parchatych beznapletkowych cweli). Zwykłe skurwiałe szpiony i tyle.
To nie takie proste. Antysemitów w komunistycznym aparacie nie brakowało, Żydów też ale wydarzenia marcowe 1968 to były zwykłe walki frakcyjne o władzę. Impuls dała Wojna Sześciodniowa w 1967, w której ZSRR i państwa satelickie opowiedziały się murem za Arabami, przeciwko wspieranym przez USA Izraelowi. Skrzydło narodowe w PZPR wykorzystało to jako pretekst do pozbycia się konkurentów i rozpętało antysemicką nagonkę, bo akurat było przyzwolenie z Moskwy. W aparacie władzy ucierpieli Żydzi, ale tylko ci, którzy byli po niewłaściwej stronie. A poza partią praktycznie wszyscy, bo antysemicka histeria rozlała się po kraju. Tyle, że ci poza aparatem akurat nie mieli żadnej władzy i byli nieszkodliwi, ale to głównie oni wyemigrowali wtedy do Izraela, USA i innych krajów. A ci w PZPR, co byli we właściwej frakcji zostali.
Dobry ziomek Adolf? Gdyby nie przegrał, to pewnie by cię na świecie nie było, bo populację Słowian planował ograniczyć, zaraz po eliminacji Żydów. A jakbyś się urodził, to zapierdalałbyś dzisiaj jako niewolnik na plantacji swojego niemieckiego pana, bo taką rolę dla nas przewidział. Wszystko jest w "Mein Kampf".
bzdura - pokaż mi chociaż jeden cytat w Mein Kampf który sugeruje eksterminacje bądź wypędzanie słowian. Do początków wojny, zanim jeszcze wiadome było że polaki są na usługach żydów, i nie zamierzają odpuścić swojej idiotycznej polityki zagranicznej - Hitler dążył do przyjaźni z narodem polskim. Do tego manipulacyjny sojusz z Francją i Anglią który miał zatrzymać ekspansję i uniemożliwić nawiązanie zdrowych relacji...
Podczas okupacji prawdziwi Polacy nie byli prześladowani. Warszawa funkcjonowała normalnie (o ile partyzantka, znowu, na usługach żydów, nie podskakiwała i nie sprowadzała na zwykłych ludzi działań pacyfikacyjnych).
No chyba że mówisz o polskich żydach. Z nimi nie było dyskusji i plany były od początku jasne
Pamiętaj, to zwycięzcy piszą historie.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów