📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
2 minuty temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 12:47
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Mam wątpliwości kto jest bardziej zjebany? Główni bohaterowie, czy publiczność, która zachowuje się jakby to był najzwyczajniejszy obrazek pod słońcem.
usa czy canada ??
to kurwa nie jest zaden postep tylko zydowska degeneracja kultur europejskich jako zemsta za II wojne swiatowa. Wystarczy spojrzec kto to wszystko finansuje. Dla nich wszystkich jestesmy bydlem spisanym na straty.
znaczy ja rozumiem wzburzenie i ubolewanie nad upadkiem cywilizacji....z drugiej strony w sumie ten sam mechanizm odzywał się w ludziach na myśl o młodzieży wstrzykującej sobie marihuaen lub noszacej długie włosy czy tam dowolne inne wyróżniki kontrkultury.
Na powyższym nagraniu jest klimat trochę łudstokowo festiwalowy i jakkolwiek imho 18+ weryfikowane przy wejściu powinno być, to jednak w sumie nic strasznego tam nie widzę. Fetyszysci i zboczency maja takie samo prawo do swoich zboczen jak ja do przeglądania sadola. Który jest w zasadzie bardziej rysujący psychikę niż zjeb na smyczy z czymś wetknietym w dupe.
Na powyższym nagraniu jest klimat trochę łudstokowo festiwalowy i jakkolwiek imho 18+ weryfikowane przy wejściu powinno być, to jednak w sumie nic strasznego tam nie widzę. Fetyszysci i zboczency maja takie samo prawo do swoich zboczen jak ja do przeglądania sadola. Który jest w zasadzie bardziej rysujący psychikę niż zjeb na smyczy z czymś wetknietym w dupe.
Tam w tle za nimi azjata wyprowadza swoją suczkę na łańcuchu. Dopóki nie robią krzywdy innym tylko sami się bawią na jakichś zamkniętych imprezach to okej , niech się bawią. Japońce są bardziej pojebani jeśli chodzi o fetysze i jakoś żyją normalnie. Widać że nikt tam nie jest agresywny tylko spokojnie sobie chodzą. Wszystko dla ludzi
encoder178 napisał/a:
....... jako zemsta za II wojne swiatowa. Wystarczy spojrzec kto to wszystko finansuje. Dla nich wszystkich jestesmy bydlem spisanym na straty.
Napletkosceptyczni stworzyli socjalizm.
Napletkosceptyczni stworzyli komunizm
Napletkosceptyczni finansowali nazizm...
....więc to nie zemsta a ciąg dalszy eksterminacji białej europy
Oh, daleko nie trzeba szukać. Tęczowy prezydent Warszawy też lubi takie imprezy. W tym roku chyba ze dwie były. Gdyby jego upośledzeni wyborcy zdołali go przegłosować na prezydenta kraju to dopiero byśmy mieli zoo... może warto spróbować? Po chuj czekać na wojnę atomową czy kometę, kiedy można mieć prezydenta debila
i oni/one czy chuj wie co to jest walczą o to że jak nazwiesz ich pedałami homosiami i innymi dewiantami ma grozić ci więzienie
Siriuz napisał/a:
Oh, daleko nie trzeba szukać. Tęczowy prezydent Warszawy też lubi takie imprezy. W tym roku chyba ze dwie były. Gdyby jego upośledzeni wyborcy zdołali go przegłosować na prezydenta kraju to dopiero byśmy mieli zoo... może warto spróbować? Po chuj czekać na wojnę atomową czy kometę, kiedy można mieć prezydenta debila
Już mamy prezydenta który na drugie imię ma debil.
Każdy kto pionową kinematografię uważa za postępową nie zasługuje na to aby go jak psa na smyczy prowadzać!
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów