📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 21:44
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:50
Dam93 napisał/a:
Wiejski samochód, wiejski styl jazdy.
A jak kierowca Golfa kupi sobie Audi albo Volvo to się stanie nagle normalny?
Kurwa, tu nie chodzi o samo auto, tylko to, że większośc ludzi w golfach zachowują się jak wieśniaki. Super tjuning i styl jazdy wiejskiego przygłupa
Tak samo jak Hondy Civic z lat 92-98 mają w USA dokładnie taką samą otoczkę jak Golfy u nas. Burakowozy dla upośledzonych dresów i "tjunerów" od siedmiu boleści. Golf jak Golf, auto jak każde inne, ale jak widzę Golfa którego wygląd sugeruje w jakimkolwiek stopniu upośledzenie umysłowe kierowcy to mi się włącza tryb uważania na takiego osobnika.
Tak samo jak Hondy Civic z lat 92-98 mają w USA dokładnie taką samą otoczkę jak Golfy u nas. Burakowozy dla upośledzonych dresów i "tjunerów" od siedmiu boleści. Golf jak Golf, auto jak każde inne, ale jak widzę Golfa którego wygląd sugeruje w jakimkolwiek stopniu upośledzenie umysłowe kierowcy to mi się włącza tryb uważania na takiego osobnika.
kih0n
Niestety nie mam bogatych rodziców co to mogliby umożliwić mi wożenie się jakąkolwiek furą w wieku 19 lat.
Jak się sam dorobię i kupię sobie nawet Golfa, to będę się nim chwalił i się z niego cieszył.
Nigdy nie śmiałem się z ładnych zadbanych Golfów prowadzonych przez normalnych ludzi, po prostu mam beke z tych prostaków co gazują tymi zajechanymi Golfami na światłach.
Niestety nie mam bogatych rodziców co to mogliby umożliwić mi wożenie się jakąkolwiek furą w wieku 19 lat.
Jak się sam dorobię i kupię sobie nawet Golfa, to będę się nim chwalił i się z niego cieszył.
Nigdy nie śmiałem się z ładnych zadbanych Golfów prowadzonych przez normalnych ludzi, po prostu mam beke z tych prostaków co gazują tymi zajechanymi Golfami na światłach.
Dam93 napisał/a:
Wiejski samochód, wiejski styl jazdy.
Nie wiem czym ma się różnić wiejski od miejskiego stylu jazdy?
I tu i tu są jednostki nieumiejące parkować, i jeździć, ale Ci ze wsi przynajmniej potrafią gabaryt ogarnąć i cofać z przyczepką, w przeciwieństwie do miszczuf parkowania ze smartów.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów