Bejca jeszcze, mesiu już nie.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 17:00
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 12:47
Bejca jeszcze, mesiu już nie.
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Nie miał mu kto piwa potrzymać.
Zastanawiałem się kiedyś dlaczego marka BMW przyciąga w większości idiotów i kretynów. Prawo jazdy mam pod 20 lat więc trochę już widziałem zdarzeń drogowych i zazwyczaj w kwestii kretyńskiego manewru lub stworzenia zagrożenia jest to BMW. Oczywiście nie generalizuję - jakieś 20% kierowców BMW jeździ z moich obserwacji normalnie, baaa nawet kierunkowskazów używają. Kolejną grupą są użytkownicy Audi - jednak tutaj proporcje debili do normalnych kierowców oceniłbym znacznie łagodniej bo to jakieś 50 na 50.
No i kurła pojechaaaaaał debil
darex99 napisał/a:
Zastanawiałem się kiedyś dlaczego marka BMW przyciąga w większości idiotów i kretynów. Prawo jazdy mam pod 20 lat więc trochę już widziałem zdarzeń drogowych i zazwyczaj w kwestii kretyńskiego manewru lub stworzenia zagrożenia jest to BMW. Oczywiście nie generalizuję - jakieś 20% kierowców BMW jeździ z moich obserwacji normalnie, baaa nawet kierunkowskazów używają. Kolejną grupą są użytkownicy Audi - jednak tutaj proporcje debili do normalnych kierowców oceniłbym znacznie łagodniej bo to jakieś 50 na 50.
W Finlandii były wykonywane badania na ten temat i potwierdzono, że Audi i BMW kupują idioci z przerostem ego.
Także to nie jest przypadek, że jak ktoś coś odpierdoli na drodze to zawsze jest to jedna albo druga marka.
Taka ładna gwiazda a tak chujowo poleciał bokiem :/ szkoda furki
Mercedes umi ale kierowca już nie
Mercedes umi ale kierowca już nie
Byku35 napisał/a:
Mercedes nie umi
Kierowcy audi,bmw blabla. Żeście jeszcze nie widzieliście chyba jak jeżdżą te cymbały z rybką na tylnej klapie.
PS :
Kierowca z czerwonego ducato o rej GWE 6E1J to chuj gupi chuj.
PS :
Kierowca z czerwonego ducato o rej GWE 6E1J to chuj gupi chuj.
Jeżdżę już prawie 20 lat po różnych drogach.
Ostatnio zauważyłem tendencje, że nie BMW ani Audi.
Teraz najlepszymi mistrzami kierownicy są goście w skodach fabiach i tych hybrydowych toyotach.
Ostatnio zauważyłem tendencje, że nie BMW ani Audi.
Teraz najlepszymi mistrzami kierownicy są goście w skodach fabiach i tych hybrydowych toyotach.
Najgorsze kurwy drogowe rozpoznaje się nie po marce a po tym, że mają napis TAXI gdzieś na aucie.
Wiewór napisał/a:
W Finlandii były wykonywane badania na ten temat i potwierdzono, że Audi i BMW kupują idioci z przerostem ego.
Także to nie jest przypadek, że jak ktoś coś odpierdoli na drodze to zawsze jest to jedna albo druga marka.
Kolejny co cytuje coś bez wiedzy i sensu rozprowadzając gównoprawdę.
Pięknie weszło turbo w becie.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów