Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
za wyprzedzanie pasem awaryjnym powinni go wyjąć z tego samochodu, naj🤬 kopów i zrobić to, co kolega wyżej zaproponował
I dobrze tak c🤬jowi. Najważniejsze, że nie zrobił krzywdy swoją głupotą nikomu postronnemu.
Wizyty dla stałych pacjentów za 49zł!
podpis użytkownika
Chcesz LEGALNIE 90g marihuany na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę Lekarzy i Pacjentów <<Wizyty dla stałych pacjentów za 49zł!
Wiecie co jest najśmieszniejsze, to podpada pod wyprzedzanie na trzeciego

Dwóch wyprzedzało
Tylko jednemu się udało
Jeden mknie dalej jak szalony
Drugi już nigdy nie zobaczy żony
Jednemu się udało
Zajada w domu miód i kakało
Drugi szczęścia nie miał tyle
Nad jego wiecznym domem latają motyle
Tylko jednemu się udało
Jeden mknie dalej jak szalony
Drugi już nigdy nie zobaczy żony
Jednemu się udało
Zajada w domu miód i kakało
Drugi szczęścia nie miał tyle
Nad jego wiecznym domem latają motyle
Zauważyliście że koleś jedzie na awaryjnych ?? jakby przewidział że zaraz się rozjebie.

pudel82x napisał/a:
Zauważyliście że koleś jedzie na awaryjnych ?? jakby przewidział że zaraz się rozjebie.
Może hamulce odmówiły współpracy.

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie