zapomniał zjechać na swój pas
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:51
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
kretyn może jeszcze żył bo ukrzyżować go trzeba
*sypki drift po blacie*
kretyn może jeszcze żył bo ukrzyżować go trzeba
Ty głupku jeden ! jestes na tym portalu chyba tylko po to by takie pierdoły pisać
0:15 wtargnięcie na jezdnie i zagrożenie dla ruchu drogowego
Może jak pasów nie mieli to dali sobie buzi.
bo pewnie pijany
jedno wam tyle mogę powiedzieć, najgorsze co może być to śnieg między kołami i pasami drogowymi, jeżeli się ktoś decyduje na taki manewr to niech się na przyszłość upewnia że ma w chuj długą prostą i do tego bez uczestników z naprzeciwka, bo powrót na swój pas może być cholernie utrudniony z tego względu że auto czasami nie jest z dużą prędkością pokonać brei na środku między pasami i tak sunie po linii prostej
kierowca co to nagrywał kawał skurwysyna nawet się nie zatrzymał żeby udzielić pomocy
- Będę cię kochał wiecznie.
- Nigdy cię nie zdradzę.
- Weź do buzi, powiem ci jak będę kończył ...
Zadziwia mnie ten spokój rusków... btw ktoś mi powie po chuj zatrzymywał się kolokolo z trzeciego filmiku?
Zagadka pojawiającego się auta rozwiązana
Cytat:
kierowca co to nagrywał kawał skurwysyna nawet się nie zatrzymał żeby udzielić pomocy
A wg prawa jest przestępcą.
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów