📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 21:44
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:50
ten wyprzedzający to ma jebany skilla, ładnie auto obrócił.
Co nie zmienia faktu, że i tak go pewnie sędziowie ukarzą
Conscribo napisał/a:
W rajdach nie ma kar za takie sytuacje. Są inne przepisy niż w wyścigach. To wyprzedzany powinien ustąpić, gdy zawodnik z tyłu jedzie szybciej. Jednym słowem ten z przodu zajebał sprawe. P.S nie zauważyłem, że jednak koleś ustępował temu z tyłu. Czyli jednak ten z tyłu hujowo wyprzedzał.ten wyprzedzający to ma jebany skilla, ładnie auto obrócił.
Nie miejscu tego co jechał golfem wcisnąłbym ctrl, uruchomiło by się nitro, odsadziłbym go na prostej przyblokował drogę, wyjebał w barierkę, ale duże było by prawdopodobieństwo tego, że komputer szybciej ustawi mnie na prostym pasie niż on zrobi zakręt.
A mama zawsze mówiła: Za dużo grasz w te samochody. A teraz są tego efekty.
wyprzedzanie? w berka grali
piękne i chuj ♥
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów