📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 19:40
fajna dupka
chyba ja porwal z jakiegos gimnazjum i spierdala do siebie na meline skonsumowac zwiazek
chyba ja porwal z jakiegos gimnazjum i spierdala do siebie na meline skonsumowac zwiazek
Ale oczywiście nie zjadą na pobocze tylko stoją cipy na pasie pod prąd.
@krakus76 ze co kurwa???
nie wiem jak u was ale z mojego doswiadczenia rude robia z chuja smiglo... wiedźmy ;p
nie wiem jak u was ale z mojego doswiadczenia rude robia z chuja smiglo... wiedźmy ;p
Fajna bo ruda czy nic nie widać?
kurwa szeryf się im trafił żeby przypadkiem korka nie minęli. Skurwiel z tej osobówki za głupotę własną powinien mieć dożywotni zakaz prowadzenia pojazdów mechanicznych.
Co do rudej fajna, ale spore ryzyko posiadania rudego potomstwa
Co do rudej fajna, ale spore ryzyko posiadania rudego potomstwa
Silver.Surfer napisał/a:
Ale oczywiście nie zjadą na pobocze tylko stoją cipy na pasie pod prąd.
W Rosji jest przepis mówiący o tym, że po każdej kolizji kierowcy mają obowiązek zostawić samochód w takiej pozycji w jakiej zatrzymał się po wypadku, aż do przyjazdu ich policji drogowej
mrlewy napisał/a:
W Rosji jest przepis mówiący o tym, że po każdej kolizji kierowcy mają obowiązek zostawić samochód w takiej pozycji w jakiej zatrzymał się po wypadku, aż do przyjazdu ich policji drogowej
Jak tak to spoko
mrlewy napisał/a:
Przepis chyba obowiązuje od niedawna. Bo mało który rusek wie, że trzeba się zatrzymać
lubię rude mają dar do ujerzdzania konika
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów