18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (5) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 18:08
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:23
aligator 2022-07-08, 7:52 8
Przeznaczenia nie oszukasz
Zgłoś
Don_Max 2022-07-08, 8:23 1
Gołąb to musi być jak taki pantofelek wśród zwierząt taka ośmiornica to w sumie szczyt piramidy pokarmowej albo IQ dla niego...

Dlaczego taki Mike Tyson zajebałby każdego na swojej drodze źle traktującego takiego zwierzaka ?
Zgłoś
Cipczan 2022-07-08, 8:42 5
Poszedł jak wartość pieniądza w tym kraju.

Czyli w Turcji.
Zgłoś
Tibianus1991 2022-07-08, 9:23 11
Powinni tak robic z Ukraincami, brac ich do Polski a druga strona wywozic do ich braci, do Rosji ;D NA WOLNOść
Zgłoś
Tetrix 2022-07-08, 10:04 13
Tibianus1991 napisał/a:

Powinni tak robic z Ukraincami, brac ich do Polski a druga strona wywozic do ich braci, do Rosji ;D NA WOLNOść

Nie ma miejsca w rosji na Ukraińców bo trzymaja tam taka wieką knurzyce, znaczy twoja matke, ale nie bój nic niedługo ją odjebią, bo słyszałem w radio jak to już im znudziło się gwałcenie jej a ona i tak już wszyskim obciągnęła i nie opłaca się paszy marnować na nią dłużej
Zgłoś
Pizdus 2022-07-08, 10:14 4
Tetrix napisał/a:

Nie ma miejsca w rosji na Ukraińców bo trzymaja tam taka wieką knurzyce, znaczy twoja matke, ale nie bój nic niedługo ją odjebią, bo słyszałem w radio jak to już im znudziło się gwałcenie jej a ona i tak już wszyskim obciągnęła i nie opłaca się paszy marnować na nią dłużej

Aleś ty inteligentny

Zgłoś
Tibianus1991 2022-07-08, 10:20 2

Tetrix napisał/a:

ojoj, ile ty masz lat zeby mówić o czyiś matkach ? stary a o tym co się dzieje w domu nie mówii sie publicznie także nie chwal się. Ponadto jeszcze z powodu Ukraińskich pederastów to ty jeszcze nie raz zapłączesz bo to bydło aktualnie w POLSCE jest nietykalne. Okranie Cie, zgwałci Cie to tak jak w krajach muzułmańskich, prosiłes sie to masz
Zgłoś
SirMajkel 2022-07-08, 10:56 10
jednego latającego szczura mniej.

już raz mnie zaprosili.
Zgłoś
Heliar 2022-07-08, 11:02 1
Dentyści to sadyści
Zgłoś
Polacco Sivusco 2022-07-08, 11:41 6
to tylko gołąb/głąb

eeee, szkoda gadać...
Zgłoś
Justynka99 2022-07-08, 13:01
Ruską szmatą zaśmierdziało.
Zgłoś
r................s 2022-07-08, 14:04
Justynka99 napisał/a:

Ruską szmatą zaśmierdziało.

Jeżeli chodzi o szmatę to się z Tobą zgodzę. Na bank nią jesteś ale nie wiem czy ruską.

Zgłoś
baronturbina 2022-07-08, 14:24 2
ratownikpks napisał/a:

Jeżeli chodzi o szmatę to się z Tobą zgodzę. Na bank nią jesteś ale nie wiem czy ruską.

Wiem że na Podlasiu obrażacie kobiety, bo wolicie ruskie i białoruskie odbyty(męskie oczywiście) . Ale czemu jesteś takim ordynarnym chamem i prostakiem obrażając Justynkę99?
Tyle w tym dobrego że nie jesteś takim analfabetą jak twój przyjaciel z Białegostoku.
Zgłoś
Puczysta 2022-07-08, 14:25
Przeznaczenia nie oszukasz.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów