18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (4) Soft (6) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 20:05
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 20:49
niefrasobliwamariola 2022-01-02, 8:17 21
Nosz kurwa czarny człekokształtny pomylił miejsce z wybiegiem w zoo.
Zgłoś
McQurwa 2022-01-02, 8:33 38
Dziękujemy wyborcom Bidena

We know they are lying.
They know they are lying.
They know that we know they are lying.
We know that they know that we know they are lying.
And still they continue to lie.

Zgłoś
lolaxxdd 2022-01-02, 8:53 23
bo nie było bananów
Zgłoś
Daniel01 2022-01-02, 9:15 8
spacyfikowałbym tą czarną qrwę.........

jebać terrorystów
Zgłoś
mygyry 2022-01-02, 9:35 10
"Departament Zdrowia stanu Nowy Jork poinformował, że chorzy na Covid-19 o innym kolorze skóry niż biała powinni w pierwszej kolejności przed białymi otrzymywać tabletki przeciwwirusowe. Tłumaczył to ograniczonymi dostawami leków."
Zgłoś
baronturbina 2022-01-02, 10:41 13
mygyry napisał/a:

"Departament Zdrowia stanu Nowy Jork poinformował, że chorzy na Covid-19 o innym kolorze skóry niż biała powinni w pierwszej kolejności przed białymi otrzymywać tabletki przeciwwirusowe. Tłumaczył to ograniczonymi dostawami leków."

Te tabletki powinny być ołowiem w pełnym płaszczu co najmniej 9mm.
Zgłoś
Lobo24 2022-01-02, 10:54 8
Normalna murzynka. Nie rozumiem o co chodzi.
Zgłoś
Markosia 2022-01-02, 11:45 2
Jebane małpy
Zgłoś
aaaaaaaaaaaaaa 2022-01-02, 12:12 5
Da się ten lokal odkazić, czy do wyburzenia?
Bo sprzęt do huty na przetopienie. Aż strach, że trafimy widelec z takiego stopu...
Zgłoś
Halman 2022-01-02, 12:57 2
aaaaaaaaaaaaaa napisał/a:

Da się ten lokal odkazić, czy do wyburzenia?
Bo sprzęt do huty na przetopienie. Aż strach, że trafimy widelec z takiego stopu...

no bez jaj; teraz taki banknot wysmarowany o murzyńska pizdę trafia do obiegu... nie trzeba być rasistą by się niedobrze zrobiło...
Zgłoś
pazuzu 2022-01-02, 14:32 4
Serio nikt nie mógł jej po prostu zjebać z liścia?
Zgłoś
mlecz1323 2022-01-02, 15:27
kurwa na kaca takie tematy!!!? Zrzygałem się 1-szy raz w nowym roku. TFU!
Zgłoś
silwerbalk 2022-01-02, 15:58 6
Kurwa i niektórzy w mojej rodzinie mówią że "oni" są równi nam ....... Że to taki sam człowiek jako biały nigdy mi się nie zdarzyło robić zadymy w Mcdonaldzie czy KFC . Nie rozpierdalałem miasta ani nie lootowałem sklepów z adidasów czy i phona....... Nie nie są nam równi oni są w pół dzicy kurwa i 300 lat chowania w cywilizacji chuja daje bo oni mają to w naturze i tyle
Zgłoś
metyoo 2022-01-02, 17:46
Jak już weszła za ladę to mogła się chociaż umyć w rozgrzanej fryturze!
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów