Polski sprinter rzucił wyzwanie tramwajowi. Pogadał, pogadał ale zrobił swoje! Ciekawe komu rzuci wyzwanie następnym razem? Akcja od 1:07
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
Seba, pozdro z katowic! Widzę Cię na olimpiadzie, tylko żebyś był "czysty" a nie jak po imprezach w DS1 ;P
Przecietny motorpierdek (tzw. przez gimbusów "SCIGACZ 50-tka") rozpędza sie do 50km/h w okolo 15 / 20 sekund... myślisz ze tramwaj pełen ludzi an tych 60m startu złapał te 46km/h ? ;d
Zresztą z tego co widziałem po filmiku to polowa moich znajomych grająca na (powiatowej lidze piłki noznej)... ma duzo lepsze przyśpiesznie z piłką niż Ty po AWF-ie
PS: jesteś na AWF to lepiej obliczanie tych jakże bardzo skomplikowanych działań zostaw komuś kształcącemu sie bardziej w kierunku mat-fiz
Zresztą z tego co widziałem po filmiku to polowa moich znajomych grająca na (powiatowej lidze piłki noznej)... ma duzo lepsze przyśpiesznie z piłką niż Ty po AWF-ie
PS: jesteś na AWF to lepiej obliczanie tych jakże bardzo skomplikowanych działań zostaw komuś kształcącemu sie bardziej w kierunku mat-fiz
Ziaba napisał/a:
Przecietny motorpierdek (tzw. przez gimbusów "SCIGACZ 50-tka") rozpędza sie do 50km/h w okolo 15 / 20 sekund... myślisz ze tramwaj pełen ludzi an tych 60m startu złapał te 46km/h ? ;d
Gdzie w Polsce widziałeś Piłkarzy? Zauważ, że sprinter zaczął wolno... A jak jesteś taki cwany to zapraszamy Ciebie i Twoich piłkarzy na wyścig
Podziękowania da rodziców za zarażenie mnie miłością do rocka.
Czarny humor w chuj.
Tramwaj ma tak gigantyczny moment obrotowy że nie ma możliwości go praktycznie zmierzyć, jak by motorniczy chciał się ścigać to by wszystkich wewnątrz wywrócił i tym siedzącym tyłem do kierunku jazdy porozbijał głowy o ziemie. Poza tym pan sprinter chyba nie miał w sobie 60 ludzi za których odpowiadał i mógł tym samym sobie pozwolić na wyścig, motorniczy nie.
I to zaskoczenie jak po przebiegniętych studiach przyjdzie mu robić w szkole za 1680 brutto ...
zmieńcie muze ,bół dupy narasta .
- Nigdy cię nie zdradzę.
- Weź do buzi, powiem ci jak będę kończył ...
qweed03 napisał/a:
Seba, pozdro z katowic! Widzę Cię na olimpiadzie, tylko żebyś był "czysty" a nie jak po imprezach w DS1 ;P
Dzięki w imieniu Seby. Świat taki mały. Kim jesteś? Teraz mieszkamy już w DS 3
brylant1412 napisał/a:
co to jest kurwa -przebieżka
to taki bieg z małą intensywnością na dogrzanie silnika
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów