Polski sprinter rzucił wyzwanie tramwajowi. Pogadał, pogadał ale zrobił swoje! Ciekawe komu rzuci wyzwanie następnym razem? Akcja od 1:07
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
Pansur napisał/a:
Gdzie w Polsce widziałeś Piłkarzy? Zauważ, że sprinter zaczął wolno... A jak jesteś taki cwany to zapraszamy Ciebie i Twoich piłkarzy na wyścig
Widać o piłce wiesz tyle co z telewizji i internetu. Nie mówie tu o I lidze czy reprezentacji. W mojej okolicy jest kilka zespołów prywatnych w których gracze trenują co powiedzmy 2gi dzien... i uwierz mi widziałem wielu nastoletnich kurdupli którzy techniką nie odbiegają od polskiej I-wszej ligii. A powiem nawet wiecej , znam nastolatków grających anwet lepiej od graczy reprezentacji Nie wspominając o graczach pełnoletnich którzy grają naprawde zajebiście...
Ale taka jest polska szara prawda ze na piłce sie nie utrzymasz... i wszyscy oni musza pracować. A w piłke graja dla przyjemności. Popatrz na takiego Szczesnego , Dudka , Boruca , Lewandowskiego , Perquisa , Żurawskiego za dawnych czasów... wszyscy oni musieli spierdalac do zagranicnzych klubów.
nawet nie próbuj pisac ze oni nie potrafia grać
A co do scigania sie z tramwajem , nigdzie nie pisałem ze sam bym go wypierdolił na ludzie. Ale mysle ze zarówno ja jak i znajomi mi piłkarze wcale nie poradzili by sobie gorzej. Ale mamy wazniejsze rzeczy do pracy niz bieganie jak idiota za tramwajem...
Kolego Ziaba. Ty nic nie rozumiesz. Ten film nie powstał za 1 wszym ujęciem. Zauważ ze sprinter czeka az tramwaj ruszy by minimalnie z nim wygrać ( niektórzy komentowali "zajebisty czarny humor) o to tu chodzi. Jak sprinter ruszał równo z tramwajem nie było efektu, gdyż biegł odrazu na maxa dlatego stwierdziłeś ze twoi koledzy sa szybsi a ja Was zaprosilem na bieżnię. Śledź tego użytkownika, niedługo pojawi sie tutaj kolejny wyścig o innym hatakrerze
Kolego Ziaba. Ty nic nie rozumiesz. Ten film nie powstał za 1 wszym ujęciem. Zauważ ze sprinter czeka az tramwaj ruszy by minimalnie z nim wygrać ( niektórzy komentowali "zajebisty czarny humor) o to tu chodzi. Jak sprinter ruszał równo z tramwajem nie było efektu, gdyż biegł odrazu na maxa dlatego stwierdziłeś ze twoi koledzy sa szybsi a ja Was zaprosilem na bieżnię. Śledź tego użytkownika, niedługo pojawi sie tutaj kolejny wyścig o innym hatakrerze
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów