Trailer świetnie się zapowiadającej australijskiej produkcji o zombie. Czekam z niecierpliwością
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Trailer zawsze dobrze wygląda. Nie ma co się sugerować, bo sam nie raz się zawiodłem To dziwne, że temat zombie jeszcze się nie przejadł...
O kurwa, paliwo z zombie... Grubo...
Cytat aborygena: "no zombie, no truck" buehhe
Cytat aborygena: "no zombie, no truck" buehhe
jezei chodzi o wszelkie produkcje dotyczace zombie, flimy gry chuje muje,
to do kurwy nedzy jakim trzeba byc zjebem zeby sie ta tematyka jarac?
ale wiedzcie ze mam dobre serduszko, nigdy nie oceniam nie wysluchujac do konca, i mimo to, ze wiem ze sie zawiode, ze bede wkurwiony, ze zmarnuje czas, zawsze go poswiece na sprawdzenie kolejnej z odslon o tej tematyce, w nadziei ze moze tym razem bedzie to cos innego, cos prawdziwego, z chociaz najplytszym przeslaniem, ale jednak z jakims.
nie kurwa. zawsze wieje chujnią, gownem, tandetnoscia, debilizmem, degrengolada
fabula jest zawsze chujowa albo oklepana
scenariusz pisal wiecznie glodny murzynek z getta marzacy o amerykanskim snie i innych halucynacjach z niedozywienia
a dialogi wymyslaja statysci z dlaczego ja we wlasnej osobie
p.s. to jest sadistic kurwa, a nie portal dla zombievideotekowych walikoni
jasny chuj jeszcze ten austalijski á la brytyjski akcent juz jest sam w sobie komediowy...
ale to za malo trzeba jeszcze wjebac komediowe smaczki
do czegos co juz i tak jest komedia...
co za syf, no ale coz, jaki popyt, taka podaz...
wychodzi na to ze plaga zombie juz dawno podbila swiat, siedza przed TVkami i kompami
to do kurwy nedzy jakim trzeba byc zjebem zeby sie ta tematyka jarac?
ale wiedzcie ze mam dobre serduszko, nigdy nie oceniam nie wysluchujac do konca, i mimo to, ze wiem ze sie zawiode, ze bede wkurwiony, ze zmarnuje czas, zawsze go poswiece na sprawdzenie kolejnej z odslon o tej tematyce, w nadziei ze moze tym razem bedzie to cos innego, cos prawdziwego, z chociaz najplytszym przeslaniem, ale jednak z jakims.
nie kurwa. zawsze wieje chujnią, gownem, tandetnoscia, debilizmem, degrengolada
fabula jest zawsze chujowa albo oklepana
scenariusz pisal wiecznie glodny murzynek z getta marzacy o amerykanskim snie i innych halucynacjach z niedozywienia
a dialogi wymyslaja statysci z dlaczego ja we wlasnej osobie
p.s. to jest sadistic kurwa, a nie portal dla zombievideotekowych walikoni
jasny chuj jeszcze ten austalijski á la brytyjski akcent juz jest sam w sobie komediowy...
ale to za malo trzeba jeszcze wjebac komediowe smaczki
do czegos co juz i tak jest komedia...
co za syf, no ale coz, jaki popyt, taka podaz...
wychodzi na to ze plaga zombie juz dawno podbila swiat, siedza przed TVkami i kompami
ostatni komentarz napisał nie życiowy debil
tanizną nie śmierdzi ale trailer to trailer, dlatego lepiej się wstrzymać zanim nazwie się coś "świetnym" przed premierą
ps. premiera miała być we wrzesniu 2014 (wg filmweba i imdb), a w trailerze jest "In 2015"
ps. premiera miała być we wrzesniu 2014 (wg filmweba i imdb), a w trailerze jest "In 2015"
Ja tam widziałem kiedyś o wiele lepszy scenariusz na film o zombie:
Wiele lat temu zły nazistowski naukowiec, chcąc wyplenić Żydów ze swojej okolicy, dodał do koszernego pieczywa tajemniczego wirusa. Jednak wirus nie zadziałał tak, jak by sobie tego życzył niemiecki uczony, bowiem zarażeni zaczęli zmieniać się w zombie, siejąc strach i spustoszenie. I choć nieumarłych udało się na jakiś czas powstrzymać, Żydzi-zombie powrócili, tym razem zagrażając pewnej spokojnej, szczęśliwej małomiasteczkowej rodzinie.
Jedynym sposobem na pokonanie nieumarłych Żydów jest użycie przeciwko nim niekoszernego jedzenia - mięsa ze świni. Sytuację zagrożonej rodziny komplikuje fakt, że jedyną wieprzowiną dostępną w obrębie całego domostwa jest udomowione zwierzę o imieniu Larry.
Wiele lat temu zły nazistowski naukowiec, chcąc wyplenić Żydów ze swojej okolicy, dodał do koszernego pieczywa tajemniczego wirusa. Jednak wirus nie zadziałał tak, jak by sobie tego życzył niemiecki uczony, bowiem zarażeni zaczęli zmieniać się w zombie, siejąc strach i spustoszenie. I choć nieumarłych udało się na jakiś czas powstrzymać, Żydzi-zombie powrócili, tym razem zagrażając pewnej spokojnej, szczęśliwej małomiasteczkowej rodzinie.
Jedynym sposobem na pokonanie nieumarłych Żydów jest użycie przeciwko nim niekoszernego jedzenia - mięsa ze świni. Sytuację zagrożonej rodziny komplikuje fakt, że jedyną wieprzowiną dostępną w obrębie całego domostwa jest udomowione zwierzę o imieniu Larry.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów