18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 18:08
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:23
Wyrodna kobieta
Macx83wwww • 2024-01-02, 2:33
Obwód moskiewski

Pijana kobieta urodziła dziecko, a następnie wrzuciła go do zsypu na śmieci, po czym poszła spać.

Na szczęście niemowlę zostało odnalezione w kontenerze przez sąsiadów. Dziecko przeżyło upadek, ponieważ zsyp znajdował się na I piętrze budynku.

Zgłoś
Janko 2024-01-02, 4:46 20
Wyjebać sukę przez okno na 10 piętrze a dziecko oddać w adoptuje najlepiej za granicę tego padołu
Zgłoś
sadownyk 2024-01-02, 5:29 24
no dzieciak to ma już przejebane od samego początku

3maj się młody i rośnij na sadyste ! sadolowi chwała ! chwała sadolowi !

sadol uczy, sadol bawi, sadol leczy terapiami

ave sadol
Zgłoś
psotny_fiutek 2024-01-02, 7:37 6
Mam nadzieję że ją na jakąś kolonie karną za kołem podbiegunowym skarzą. Choć najlepsza by była dla niej KS.

Wszystkie moje komentarze to sarkazm. Proszę nie traktować tego poważnie. Jest to tzw. czarny humor.
Zgłoś
Kacu63 2024-01-02, 8:51 1
Matkę ma się jedną. Biedny mały kacap
Zgłoś
CrookerS 2024-01-02, 10:00 2
Mocna kandytadura na MADKE roku 2023/2024 (brak dokladnego info kiedy to sie stalo)
Zgłoś
OnucaSsie 2024-01-02, 10:20 13
Kto nie rozumiał z czego chciała się wypisać Ukraina, ten już wie. To jest właśnie "ruSSkij mir".
Zgłoś
Siriuz 2024-01-02, 11:54 3
OnucaSsie napisał/a:

Kto nie rozumiał z czego chciała się wypisać Ukraina, ten już wie. To jest właśnie "ruSSkij mir".

Nowe konto darek?

Kto rządzi przeszłością, w tego rękach jest przyszłość; kto rządzi teraźniejszością, w tego rękach jest przeszłość.
Zgłoś
AdamNiezgodka 2024-01-02, 12:54 6
Okno życia
Zgłoś
patmon 2024-01-02, 13:16 1
Widać zaprawiona w takich akcjach, urodziła, wyjebała na śmieci, poszła smacznie spać. Pytanie brzmi, czy to pierwszy taki przypadek u niej, czy przypadkiem się wydało powinni poszukać w tym zsypie na śmieci może znaleźliby wincyj worków z dzieciokami
Zgłoś
zbynekmaslanka 2024-01-02, 13:29 5
Ja tam uważam, że to jest jej prywatna sprawa. Bez jaj każdy ma z was wyjebane na te dzieci czy żyją czy nie żyją.

Spójrzcie na to obiektywnie. Po zdjęciach widać że to jakaś melina , dziecko zrobione pradopodobnie przez jakiegoś menela przypadkiem. Odpowiedzcie sobie czy byście chcieli wychowywać jakiś odpad genetyczny, prawdopodobnie też z chorobami wrodzonymi
Zgłoś
dżonyłojlker 2024-01-02, 14:36 5
zbynekmaslanka napisał/a:

Ja tam uważam, że to jest jej prywatna sprawa. Bez jaj każdy ma z was wyjebane na te dzieci czy żyją czy nie żyją.
Spójrzcie na to obiektywnie. Po zdjęciach widać że to jakaś melina , dziecko zrobione pradopodobnie przez jakiegoś menela przypadkiem. Odpowiedzcie sobie czy byście chcieli wychowywać jakiś odpad genetyczny, prawdopodobnie też z chorobami wrodzonymi

Sadolowe emo pipy, nie chcą przyjąć do wiadomości, że najlepsze dla tego smroda byłoby zdechnąć sobie spokojnie w tym zsypie.

Jest akcja - zabieramy banderowcom tablice rejestracyjne z samochodów
Zgłoś
vahieel 2024-01-02, 15:18 3
Powiem tak, gdyby to z innego kraju to nawet bym się lekko wkurwił, ale russ? Jebał ich wszystkich pies, sami sobie są winni.
Putin Chuj!
Zgłoś
Kooondor2000 2024-01-02, 16:59 3
typowy ruSSki dom i mir.
Tam powinni ich zalać i utworzyć piękne duże jezioro z domkami letniskowymi dla Europejczyków.
Zgłoś
Bmwf10520 2024-01-02, 17:52 1
matka pijaczka,ojciec nieznany dzieciak od urodzenia z kompleksem bekarta,wadami wrodzonymi.Pewnie matka pijana przez cale 9 miesiecy tak ze maly kacap alkoholik od urodzenia,niezbyt inteligentny wiec idealny obywatel putina kacapii
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów