Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
i to jest uczta dla oka i duszy......
ale i tak słabo napierniczają . żeby chociaż kantem .
Widać przykład idzie z góry. Ją napierdalali, ona też będzie napierdalać.
Podoba się, czy przypomina szczęśliwe dzieciństwo??
a czemu k***isko nagrało jak bije curke i wrzucila to do internetu ze sie da silby dowiedzialy czy sie tym filmikiem chwalila kolezanka?
a teraz te da silby co nagle stali sie obroncami moralnosci? sami tak dziecko za kradziez kromki chleba beda naierdalac albo wypruja flaki na zywca lub rozczlonkuja na zywca a teraz sie znalezli wielcy obroncy ucisnionych? xD taka sama hipokryzja jak krymilalisci wyludzajacy haracze na ciezko pracujacych przedsiebiorcach potem w pierdlu maja sie za aniołów jak trafia do nich pedofil i go w kiche walą za kare, a to walenie w kiche jest bo w głębi duszy są pedałami i dawno kobity nie mieli. tak samo jak kibolstwo niby anty pedalscy i any imigranccy a u turasa kebaba kupują a potem idą na parade pedałów żeby pokazać jak to oni kraju nie bronią przed zboczeńcami a w tym samym czasie ci co z nimi nie przyszli na parade to przytulają i całują się na macie na treningu mma. a ja na to wszystko patrze i sie smieje z baranów stadnych
Wszystko pięknie, tylko masz tutaj garść literek, znaków interpunkcyjnych, bo chyba ci brakuje. Nie da się tych wypocin przeczytać...
kropeczki i znaki interpunkcyjne proszszzz: .... ,,,, ;, !!!!, ???
a tu polskie znaki diakrytyczne: ąąąą ęęęę łłłł, ćććć, śśśś
Dałem na zapas, taki szczodry jestem.
pokocha
nie pokocha, ale krzywdzić tez nie będzie
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów