📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:46
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Nie wiadomo nawet czy to powiązane filmy Ale myślę że przyjdzie kryska na wyrodną matkę. Na starość zamiast szklanki wody, będzie wpierdol.
boja paseru... zgadzam sie
Miodzio no kurła tak się tych wszystkich "wspaniałych rodziców" powinno traktować - w Polsce zgłaszam się na ochotnika do napierdalania deską takowych podludzi
PS ja bym tam jeszcze że 2 małe gwozdki na tą deskę zamontował co by dopełnić efektu finalnego w postaci odrobiny krwi
PS ja bym tam jeszcze że 2 małe gwozdki na tą deskę zamontował co by dopełnić efektu finalnego w postaci odrobiny krwi
a czemu kurwisko nagrało jak bije curke i wrzucila to do internetu ze sie da silby dowiedzialy czy sie tym filmikiem chwalila kolezanka?
a teraz te da silby co nagle stali sie obroncami moralnosci? sami tak dziecko za kradziez kromki chleba beda naierdalac albo wypruja flaki na zywca lub rozczlonkuja na zywca a teraz sie znalezli wielcy obroncy ucisnionych? xD taka sama hipokryzja jak krymilalisci wyludzajacy haracze na ciezko pracujacych przedsiebiorcach potem w pierdlu maja sie za aniołów jak trafia do nich pedofil i go w kiche walą za kare, a to walenie w kiche jest bo w głębi duszy są pedałami i dawno kobity nie mieli. tak samo jak kibolstwo niby anty pedalscy i any imigranccy a u turasa kebaba kupują a potem idą na parade pedałów żeby pokazać jak to oni kraju nie bronią przed zboczeńcami a w tym samym czasie ci co z nimi nie przyszli na parade to przytulają i całują się na macie na treningu mma. a ja na to wszystko patrze i sie smieje z baranów stadnych
a teraz te da silby co nagle stali sie obroncami moralnosci? sami tak dziecko za kradziez kromki chleba beda naierdalac albo wypruja flaki na zywca lub rozczlonkuja na zywca a teraz sie znalezli wielcy obroncy ucisnionych? xD taka sama hipokryzja jak krymilalisci wyludzajacy haracze na ciezko pracujacych przedsiebiorcach potem w pierdlu maja sie za aniołów jak trafia do nich pedofil i go w kiche walą za kare, a to walenie w kiche jest bo w głębi duszy są pedałami i dawno kobity nie mieli. tak samo jak kibolstwo niby anty pedalscy i any imigranccy a u turasa kebaba kupują a potem idą na parade pedałów żeby pokazać jak to oni kraju nie bronią przed zboczeńcami a w tym samym czasie ci co z nimi nie przyszli na parade to przytulają i całują się na macie na treningu mma. a ja na to wszystko patrze i sie smieje z baranów stadnych
Daniel01 napisał/a:
i to jest uczta dla oka i duszy......
Widać przykład idzie z góry. Ją napierdalali, ona też będzie napierdalać.
Podoba się, czy przypomina szczęśliwe dzieciństwo??
będę zdziwiony jeśli madka nie odbije sobie goryczy na tym biednym dzieciaku.
Młoda podrośnie i nie będzie jej straszna deskoterapia. Matka doskonale przygotowuje małą do trudów życia a wy hejtujecie.
Za 10 lat będziecie komentować, że twarda sucz podczas deskoterapii, pewnie to nie jej pierwszy raz
Za 10 lat będziecie komentować, że twarda sucz podczas deskoterapii, pewnie to nie jej pierwszy raz
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów