Dobre, bo polskie
Dobre, bo polskie
A matka przyjebana.
Widać, że masz już zniszczone życie, bo jesteś debilem który z 2 zdań nie umie wydukać jako jest ich sens, następnym razem siedź do rana przed odpisaniem na coś
Nie wymagaj zbyt wiele od Mietek7567, mózg ma odbity od tych "lep" które za dzieciaka wyłapał.
Ludziom którzy nie zdają sobie sprawy, że w ten sposób można zniszczyć własnemu dziecku życie w szkole, wśród znajomych na prawdę powinni zakładać niebieska kartę i zakaz dostępu do internetu, bo już im te pierdolone dekle zjebało od soszial medja
Prawda jest taka, że rodzic udostępniając takie wideo jest pierdoloną amebą, która nie zdaję sobie sprawy z tego co może wywołać takie wideo takiemu dziecku w przyszłości, ale dla mnie ważniejsze jest to, jakie pizdowate pokolenie nam rośnie. Ja będąc w jego wieku mogłem pomarzyć o "graniu na kompie" jak to wspominają w filmiku, a gnój ma tylko szlaczki do rysowania a płacze, jakby miał chuj wie co do odrobienia. Dawniej człowiek odrabiał lekcje, bo wiedział, żę musiał albo będzie inna rozmowa. Dzisiaj mamy efekty bezstresowego wychowania
Prawda jest taka, że rodzic udostępniając takie wideo jest pierdoloną amebą, która nie zdaję sobie sprawy z tego co może wywołać takie wideo takiemu dziecku w przyszłości, ale dla mnie ważniejsze jest to, jakie pizdowate pokolenie nam rośnie. Ja będąc w jego wieku mogłem pomarzyć o "graniu na kompie" jak to wspominają w filmiku, a gnój ma tylko szlaczki do rysowania a płacze, jakby miał chuj wie co do odrobienia. Dawniej człowiek odrabiał lekcje, bo wiedział, żę musiał albo będzie inna rozmowa. Dzisiaj mamy efekty bezstresowego wychowania
Przede wszystkim wtedy komputerów nie było.
Moja 5 letnia córka mówi lepiej składa zdania od niego. A za to kurdowanie i lenistwo to bym w ten pusty cymbał jebnął.
To mowi lepiej czy składa zdania od niego
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów