Dobre, bo polskie
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
29 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 19:40
Dobre, bo polskie
Raz w pysk i zapomni że go noga boli.
typowy przyklad dziecka, które zaczyna naukę, a przedtem siedziało pewnie często na telefonie lub komputerze
hoszo napisał/a:
Stopa go boli, bo matka mu kupuje uciskową taniochę u żółtków. Trzeba ciach żyletką gumkę i już bez uciskowa skarpetka zdrowa bez uciskowa.
Bardziej bym obstawiał płaskostopie i to, że w wyniku kompensacji w stawie zrobił mu się ganglion. To gówno potrafi boleć, taki reumatologiczny irytujący ból. Faktycznie ciężko się wtedy skupić. Miałem tak za gowniaka.
Po minucie skapnąłem się że mówią po polsku -_-
Reakcja matki pomijając nagrywanie- bardzo dobra. Spokojnie dziecku wytłumaczy, dziecko się wypłacze, a zadanie i tak zrobi. To właśnie jest wychowanie w przeciwieństwie do uczenia przemocy, jak niektórzy sugerują. Głupotą matki jest natomiast wrzucenie tego do internetu w celu publicznego poniżenia dziecka.
bardzo mnie cieszy jak dzieci cierpią, trzymałbym go na łańcuchu w piwnicy i gumą napierdałał każdego dnia, na śniadanie, obiad i kolację
hoszo napisał/a:
Stopa go boli, bo matka mu kupuje uciskową taniochę u żółtków. Trzeba ciach żyletką gumkę i już bez uciskowa skarpetka zdrowa bez uciskowa.
Bezstresowe wychowanie takie jest. Za moich czasów lata 90. Można powiedzieć, każdy z rodzeństwa znał konsekwencje dokuczania, przeskrobania, narzekania, zaniechania. Śmieszne było jak rodzice kazali iść sobie kija urwać xD. Teraz dzieci maja prawa. Stad te lekkie życie ówczesnych mlodych.
Gdyby go dupa od pasa piekła to noga by sie stala nieistotna, cieszylby sie ze juz wpierdol sie skonczyl i moze wracac do pisania dalej. A tak to rosnie kolejna placzaca niedojda w rurkach mówiąca że nikt go nie rozumie...
Mietek7567 napisał/a:
Zgodnie z tym co piszesz powinienem mieć zniszczone życie bo na miejscu tego dziecka wyłapał bym już że 3 lepy i siedział bym nad zadaniami do rana.
No i siedzisz na sadolu, to chyba korony dowód, że masz zjebane życie. Nie martw się, jak my wszyscy
hoszo napisał/a:
CzerstWybut napisał/a:
To mowi lepiej czy składa zdania od niego
Zostawiłem Ci pole do popisu przy interpretacji.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów