Dobre, bo polskie
Dobre, bo polskie
Młody Ferdek, kurde.
W tym kraju nie będzie pracy dla ludzi z jego wykształceniem.
Mam taka naczelna zasade, ze jak sie przy czyims komentarzu zachichram, daje piwko
Tak mnie zastanawia, czy on wie po co w ogole sie do szkoly chodzi i ,,cos jakies cos w linie pisze,,? On wie w ogole co to literki? Czy Instagram przeslonil wszystko madce?
Ludziom którzy nie zdają sobie sprawy, że w ten sposób można zniszczyć własnemu dziecku życie w szkole, wśród znajomych na prawdę powinni zakładać niebieska kartę i zakaz dostępu do internetu, bo już im te pierdolone dekle zjebało od soszial medja
Zgodnie z tym co piszesz powinienem mieć zniszczone życie bo na miejscu tego dziecka wyłapał bym już że 3 lepy i siedział bym nad zadaniami do rana.
Stopa go boli, bo matka mu kupuje uciskową taniochę u żółtków. Trzeba ciach żyletką gumkę i już bez uciskowa skarpetka zdrowa bez uciskowa.
Malo kto wie o co chodzi. masz piwo Zaraz bedzie wincyj, bo inni beda chcieli pokazac, ze wiedza o co chodzi
Zgodnie z tym co piszesz powinienem mieć zniszczone życie bo na miejscu tego dziecka wyłapał bym już że 3 lepy i siedział bym nad zadaniami do rana.
Widać, że masz już zniszczone życie, bo jesteś debilem który z 2 zdań nie umie wydukać jako jest ich sens, następnym razem siedź do rana przed odpisaniem na coś
Stopa go boli, bo matka mu kupuje uciskową taniochę u żółtków. Trzeba ciach żyletką gumkę i już bez uciskowa skarpetka zdrowa bez uciskowa.
Daje piwo dzień świra mega
juz myslalem, ze bedzie jakies napierdalanie jak jakas chinska pizda a tu mile zaskoczenie. Kazdy kto pierdoli o znecaniu sie - nigdy nie mial dzieci.
Rozbawilo mnie to bo sam mam syna i jego tlumaczenia jeszcze nie sa takie jak na tym filmie ale tez niezle juz kombinuje.
Ten film chyba moze zrozumiec jedynie rodzic.
hahahahah dobre
Ten film chyba moze zrozumiec jedynie rodzic.
chcesz mi powiedzieć, że tylko współczesny rodzic potrafi tak drzeć łacha ze swojego dziecka na fejsbuczku?
kiedyś jak miałeś dziecko debila lub pyskacza to tylko ty wiedziałeś. teraz wie cały świat
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów