📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 11:41
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-02, 21:59
Może złożyła apelację a w Indiach tak wygląda jej odrzucenie
A może został przez nią tak wychowany i karma wraca...
cichygracz napisał/a:
A może został przez nią tak wychowany i karma wraca...
Myślę, że jeśli gówno wiesz, to nie powinieneś się wypowiadać. Indie to społeczeństwo kastowe, kompletnie zdemoralizowane przez Brytoli-skurwesynów. Mało kto ma pojęcie co tam się odpierdala w rodzinach.
Przykład: Mam znajomego hindusa (45lat), mieszka w Niemczech. Bogaty facet, inżynier nanotechnolog (nie czarnuch-leń, ale wartościowy człowiek), ma kupę kasy, sprowadził (na swoje nieszczęście) matkę z ojczymem i dwoma młodszymi siostrami... Takie miał dobre serduszko, chociaż sam do wszystkiego doszedł bo był zdolny, a wyjechał z gównostanu bo nie chciał zapierdalać na roli i myć się w krowich szczynach, tylko zajść wyżej. Wyobraź sobie, że matka tego faceta, przez prawnika, wysłała mu żądanie "spłaty wszystkich wydatków", które niby poniosła na niego by się wykształcił i jeszcze z obowiązkiem łożenia na tę starą kurwę, jej starego dziada i dwie roszczeniowe młodsze siostrzyczki...
W zjebanym kalifacie niemieckim, gdzie obowiązują do tej pory hitlerowskie ustawy odnośnie rodziny facet ma z góry przejebane... Nie zdziwiłbym się gdyby to on kiedyś zajebał pierdolone pasożyty albo ich napierdalał leczniczo cyklicznie jak ten tu.
To mi przypomina pewien film King Kong vs Godzilla
Matka go wykarmiła, i swoje już w życiu zeżarł, nie zasługuje na ani okruszek więcej. Nie wiem jak karmią w więźniu (nigdy nie byłam ) ale dieta mu by się przydała.
Zaś synowa ścieli wyrko kiedy jej mąż matkę bije, jebana.
Zaś synowa ścieli wyrko kiedy jej mąż matkę bije, jebana.
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów