📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
51 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
6 minut temu
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
Ale tam musi jebać
O kurwa, alarm! Wyciekły zdjęcia z głowy halmana!
Aktualnie czekam na zatwierdzenie z Miniprawd i dalsze instrukcje od Wielkiego Brata.
Ja, nieosoba niechcąca dwójmyśleć co dzień popełniam myślozbrodnię. Jedynym dwa plus słusznym plusczynem jest użycie nowomowy zamiast staromowy w opisie.Aktualnie czekam na zatwierdzenie z Miniprawd i dalsze instrukcje od Wielkiego Brata.
To chyba nowe zakończenie Terminatora.
Ja chciałbym się tylko tutaj zesrać z żalu i pozdrowić NIEDZIELNEGO administratora i podziękować Ci kurwo za bana na moje wieloletnie konto, tylko dlatego, że nadmieniłem w komentarzu, że nie dbacie zjeby o tą stronę i wpuszczacie coraz większy chłam, faworyzując tylko swoich kundli pokroju halmana. Pomieszajcie sobie nawzajem chujami kakao w dupie.
Berry,
jak byś miał rzetelną wiedzę a nie opierał się na gimnazjalnym hejcie to byś jełopie wiedział że z modsami to akurat Halman miał i ma zawsze nie po drodze. A to ze piszesz z multikonta i nawet tego nie ukrywasz to już jesteś koronowanym osłem i zasługujesz teraz na bana permanentnego za bycie zwykłym idiotą.
jak byś miał rzetelną wiedzę a nie opierał się na gimnazjalnym hejcie to byś jełopie wiedział że z modsami to akurat Halman miał i ma zawsze nie po drodze. A to ze piszesz z multikonta i nawet tego nie ukrywasz to już jesteś koronowanym osłem i zasługujesz teraz na bana permanentnego za bycie zwykłym idiotą.
Berry napisał/a:
Ja chciałbym się tylko tutaj zesrać z żalu i pozdrowić NIEDZIELNEGO administratora i podziękować Ci kurwo za bana na moje wieloletnie konto, tylko dlatego, że nadmieniłem w komentarzu, że nie dbacie zjeby o tą stronę i wpuszczacie coraz większy chłam, faworyzując tylko swoich kundli pokroju halmana. Pomieszajcie sobie nawzajem chujami kakao w dupie.
Zgadza się od ładnych paru miesięcy nie widziałem na tym portalu nic dobrego, same gówna, 100x filmów typu deskoterapia albo wypadki drogowe, ewentualnie tik-tok, lipa na maxa, filmy po 500 lub więcej piw są cienkie jak dupa węża, nie wspomnę już o tym, że coraz mniej ludzi komentuje te filmy, ale w sumie się nie dziwie bo filmy na tym portalu rzadko skłaniają do dyskusji. Sadol to już nie to samo co parę lat temu, społeczność się zmieniła.
Berry napisał/a:
ja dostałem bana za "zjebany" "spierdolony" ...i za dużą ilość emotek w komentarzu...
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów