📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 15:05

Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
nie wiem czy ktoś wie ale właśnie w taki sposób zakłada się opony na felgi. Robi się to na leżącej oponie. Nie wiem czym się kierowali Bohaterzy tego filmu i jaki mieli zamiar.... Ale... Robą to źle
hehe

@up
można też na aucie, sa na yt takie filmiki, tak czy siak, trzeba odrazu pompować żeby znowu nie spadła, no i jest to tylko chwilowa naprawa...
można też na aucie, sa na yt takie filmiki, tak czy siak, trzeba odrazu pompować żeby znowu nie spadła, no i jest to tylko chwilowa naprawa...

Widac że felga jest skręcana z dwóch części (tak jak przy wózku widłowym), specjalnie nie skręcili śrub, żeby uzyskac taki oto efekt, jaki właśnie widzimy...
Za moich była saletra z cukrem. Potem z węglem. Do reszty się nie przyznam
A filmik spoko, ładnie jebło

A filmik spoko, ładnie jebło

Czyli juz wieksza szansa ze dostane felgą zbierajac grzyby w lesie, niz wygram w toto-lotto?

i znowu moje ulubione oponki Interco Super Swamper TSL Bogger
tylko że mocno zużyte ...

Czy ten dźwięk nie znaczy czasami, że felga przekroczyła barierę dźwięku?

i takim o to sposobem jest o jednego debila mniej na swiecie !! BRAVO dla niego za to ze przysłuzyl sie spoleczenstwu i sam uczynil egzekucje
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie