18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (5) Soft (1) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 13:03
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 2024-11-16, 22:22
Wyścig sumo
~Velture • 2018-04-19, 11:14
Jeszcze kilku i byłoby trzęsienie ziemi

Zostaw subika, daj łapkę w górę i nie zapomnij kliknąć w dzwoneczek bo benzyna idzie do góry a ja potrzebuję hajsu aby moje lambo miało pełny bak
Zgłoś

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Artigiusz 2018-04-19, 11:20
"1 subskrypcja"
Jeszcze 999
Zgłoś
100Burned 2018-04-19, 11:57 5
Weltuś

Jakby subskrypcje tak łato przychodziły jak tematy do zgłoszenia to byłbyś tak kurwa bogaty że Kruszwil by za Ciebie śmieci wynosił
Zgłoś
~Velture 2018-04-19, 12:45 5
100Burned napisał/a:

Weltuś

Jakby subskrypcje tak łato przychodziły jak tematy do zgłoszenia to byłbyś tak kurwa bogaty że Kruszwil by za Ciebie śmieci wynosił

Człowieku na tym koncie yt co mi je zbanowano i wyjebano blisko 200 filmów, którego używałem jak chomiki były głodne, to z pizdy miałem prawie 10tyś subów... a filmy nie miały ani opisu ani nazwy a wrzucałem je tylko na sadola.

Zresztą pewnie pamiętacie jak tutaj była grupa kretynów co pisała, że zarabiam na tym i promuję swoje filmy dla hajsu pomimo, że reklamy wyłączyłem nawet aby yt na tym nie zarabiał.
Zgłoś
D3Ton 2018-04-19, 13:03
Ale jak biegają na paluszkach
Jak sarenki
Zgłoś
100Burned 2018-04-19, 13:23 2
Weltuś a chuj mnie obchodzi czy włączasz monetyzację czy nie. Generalnie na yt jest masa takiego gówna że nie dało by się bez rozbiciem kijem na pół tego spłukać i monetyzacja jest. Czemu Ty byś miał coś tam sobie z biegiem czasu nie uskrobać jak generalnie Twoje (podjebane czy nie) materiały da się oglądać i nawet są niektóre całkiem całkiem.
Zgłoś
Puncherfaust 2018-04-19, 17:12
Taka trochę chujnia że masz lambo i cię nie stać na paliwo
Zgłoś
~Velture 2018-04-19, 17:40
Puncherfaust napisał/a:

Taka trochę chujnia że masz lambo i cię nie stać na paliwo

Miałem maybacha ale na szofera mnie nie było stać to sprzedałem i kupiłem lambo.
Z obecnymi cenami benzyny to jeszcze chwila i będę musiał znów sprzedać i przejść na mercedesa s klasę w dieslu
Zgłoś
MadDave 2018-04-19, 18:30 4
Nie chce nic mówić ale z tego co podają media to laola został ujęty i obecnie czeka na wyrok w areszcie i takie biegi to na spacerniaku co najwyżej może uskuteczniać.
Na chuj on tą dziewczynę atakował i jeszcze nagrał... no bez pomyślunku.
Zgłoś
Justynka99 2018-04-19, 18:34
Velture napisał/a:

Miałem maybacha ale na szofera mnie nie było stać to sprzedałem i kupiłem lambo.
Z obecnymi cenami benzyny to jeszcze chwila i będę musiał znów sprzedać i przejść na mercedesa s klasę w dieslu

Bardziej Ci się będzie opłacać zagazować ferrari

A co do filmiku - pewnie większość wyśmiewających i tak by ten wyścig przegrała
Zgłoś
Puncherfaust 2018-04-19, 19:34
Velture, Ciężko jest lekko żyć
Zgłoś
El_Macias 2018-04-19, 19:50 1
Piwo za nazwę filmiku .
Zgłoś
Gizmolka 2018-04-19, 21:32
Stać na konia a na sianko już nie?
Zgłoś
Szparas 2018-04-19, 21:43
No i super, kolejny kanał sadola który znam (po janlewie w sumie drugi)
Zgłoś
ValvePlsFix 2018-04-20, 4:59
W wyścigu brakuje velture'a.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem