Kierujący osobową Toyotą, stracił panowanie pojazdem i doprowadził do dachowania uszkadzając po drodze, na pobliskim parkingu kilka aut.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
54 minuty temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
🔥
Warszawskie skakanie
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Śmierci mu nie życzę, ale chociaż nóżki w 15 miejscach mam nadzieje że połamane. No chociaż dwa otwarte załamania.
I postaw tu auto pod domem
Drzewa przy drogach rozwiązują takie sytuacje.... Ale betonoza trwa
paczfiko napisał/a:
A kolega bohater spierdolił.
Zastanawia się co powiedzieć ojcu dlaczego ma rozjebane dwa koła.
Hollow_Man napisał/a:
Śmierci mu nie życzę, ale chociaż nóżki w 15 miejscach mam nadzieje że połamane. No chociaż dwa otwarte załamania.
a ja zycze takim smieciom smierci, bo nastepnym razem moze nie byc tyle szczescia i przejedzie czlowieka.
Ten drugi miał o 1 zwój mózgowy więcej od pierwszego . Czyli łącznie mieli 3 zwoje więcej od kury.
Mogą mu jeszcze dojebać paragraf za brak włączonego kierunku - jak przeżył.
Tylko podejść, polać benzyną i podpalić wrak z tym chujem w środku.
Gdzie są komentarze odnośnie typowych kierowców Toyoty? Jakby to było BMW albo Audi w komentarzach już by wrzało.
pro_avenger napisał/a:
Zastanawia się co powiedzieć ojcu dlaczego ma rozjebane dwa koła.
A faktycznie, też przyjebał. Hehe
Widać, że niedoświadczony kierowca (pewnie autko mamusi zabrał na wieczorną przejażdżkę)...
Tam na tej szykanie wystarczyło lekko z gazu zejść, przenieść środek ciężkości na przednią oś i dalej pizda
Widać, że niedoświadczony kierowca (pewnie autko mamusi zabrał na wieczorną przejażdżkę)...
Ten drugi też chyba rozpierdolił auto, a przynajmniej felgi.
Swoją drogą te chuje powinni być powieszeni na latarniach się tam znajdujących.
Swoją drogą te chuje powinni być powieszeni na latarniach się tam znajdujących.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów