📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 15:58
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
59 minut temu
Pierwsze co mi przyszło na myśl to gra ReVolt pamiętam jak za gówniarza siedziało się przy tej grze i napierdzielało godzinami a jeszcze muzyczka ze startu zaciągnięta z tej gry
Tu macie prawdziwy tor i prawdziwe spalinówki a nie jakieś elektryczne popierdalajki dla dzieci
oni na tej prostej, w ciagu sekundy rozpedzaja sie do ok 55km/h i w ciagu sekundy hamuja, jak to jest mozliwe?
Dzimi napisał/a:
Pierwsze co mi przyszło na myśl to gra ReVolt pamiętam jak za gówniarza siedziało się przy tej grze i napierdzielało godzinami a jeszcze muzyczka ze startu zaciągnięta z tej gry
A teraz niewiele sie zmieniło, jesteś stary i siedzisz na redtubie
okar19 napisał/a:
Tu macie prawdziwy tor i prawdziwe spalinówki a nie jakieś elektryczne popierdalajki dla dzieci
Spaliny w modelarstwie to dinozaury - zostają daleko w tyle za elektrykami pod względem osiągów i możliwości
Tutaj trochę in sloł mołszyn tyle, że drift:
jeśli chodzi o RC to tylko czołgi i ten jak to się nazywa RC wars czy coś takiego
okar19 napisał/a:
A teraz niewiele sie zmieniło, jesteś stary i siedzisz na redtubie
klawiaturę zamieniłem na dżojstik
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów