Małe zawody w Animal Park z ciekawym zakończeniem.Niedźwiedź w końcu dogonił swój obiad
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
47 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Misio zgłodniał od tej jazdy a ci mu spokojnie zjeść nie dadzą
ludzie wstali. to wyrazy głębokiego uznania dla artysty, a co jak co, misiek okazał się znamienity.
kurwa mać, normalnie zastanawia mnie skąd się biorą takie pomysły ludzi. Przecie nie widzę sensu męczyć zwierzę po to by ku uciesze gawiedzi jeździło na jakiejś jebanej machinie skonstruowanej dla ludzi. Nie dziwi mnie, że obce cywilizacje się nie ujawniają i porywają ludzi dookoła świata. Pewnie maja większy ubaw z eksperymentów na ludziach niż my ze zwierząt jeżdżących na rowerach.
P.S. Dla misia jak dla mnie kciuk w górę, bo się nie pierdolił. Tak trzeba misiu!
P.S. Dla misia jak dla mnie kciuk w górę, bo się nie pierdolił. Tak trzeba misiu!
Nie wiem czy słyszeliście jak się uczy tańczyć niedźwiedzie w cyrku. Otóż niedźwiedź znajduje się w ciasnym pomieszczeniu i stąpa po metalowej podłodze. Puszcza się muzykę, a płytę rozgrzewa aby parzyła w opuszki łap, a niedźwiedź staje na dwóch łapach zaczynając je na zmianę podnosić aby zredukować ból. Ponawia się to kilku(nasto)krotnie w zależności od uporu zwierzęcia. Później już nie ma płyty, wystarczy puścić muzykę, a rzesza ludzi jest zachwycona zarówno "tańczącym misiem" jak również umiejętnościami "bezinwazyjnego" tresowania ; ) Jebany plebs.
Chuj z tym, moim zdaniem misio lepiej na rowerku popierdala niż połowa sadoli, co z domu nie wychodzą...
myślę że na mecie tur de france też by tak potraktowali Armstronga gdyby się dowiedzieli że jedzie na podwójnym spidzie
Salceson zluzuj majty.
Cóż za frajda...
Ale zaraz, czego sie po kitajcach spodziewacie? Ja generalnie jestem zaszokowany faktem, że sami tych zwierzaków nie zeżarli ^ ^
Ale zaraz, czego sie po kitajcach spodziewacie? Ja generalnie jestem zaszokowany faktem, że sami tych zwierzaków nie zeżarli ^ ^
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów