Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Dobrze to wykombinowali...
...nie musieli jechać do lasu, żeby go do drzewa przywiązywać
Kolego. Przywiązywanie psa w lesie to nie temat do żartów. Zwłaszcza dla takiej kurwy jakbym ją na tym przyłapał....
Natomiast dzieciaczek przynajmniej samodzielny, umiał zdecydować czy chce żyć w Brazylii czy niekoniecznie xd
Kolego. Przywiązywanie psa w lesie to nie temat do żartów. Zwłaszcza dla takiej kurwy jakbym ją na tym przyłapał....
Natomiast dzieciaczek przynajmniej samodzielny, umiał zdecydować czy chce żyć w Brazylii czy niekoniecznie xd
Za przywiązanie psa w lesie można 10 lat wyłapać, a jak się go pobije to i 15
Za przywiązanie psa w lesie można 10 lat wyłapać, a jak się go pobije to i 15
Mam nadzieje dorwać kiedyś takiego skurwysyna
Ciężki temat bo zazwyczaj jeżdżą/chodzą minimum w 2, chyba że na jakiś prowincjach zdarza się że sam się przemieszcza
Mi tak psa zabili za dzieciaka. Po dwóch tygodniach znalazłem jego truchło przywiązane do drzewa i ze śladem po postrzale. A byliśmy tylko pobiegać po lesie.
Mi tak psa zabili za dzieciaka. Po dwóch tygodniach znalazłem jego truchło przywiązane do drzewa i ze śladem po postrzale. A byliśmy tylko pobiegać po lesie.
Tak, mafia Ci psa odstrzelila, no nie jadłeś śniadania 😄🤣
Ciężki temat bo zazwyczaj jeżdżą/chodzą minimum w 2, chyba że na jakiś prowincjach zdarza się że sam się przemieszcza
Jeszcze gorzej jak spotkasz sukę. Wtedy dopiero potrafi zaroić się od psów
i co byś zrobił, wylizał mu jajca? Zwierzolubie pierdolony?
i co byś zrobił, wylizał mu jajca? Zwierzolubie pierdolony?
Zostaw swoje fantazje dla rodziny, oni przynajmniej wiedza ze jesteś debilem to i wstyd mniejszy...
Tak, mafia Ci psa odstrzelila, no nie jadłeś śniadania 😄🤣
O myśliwych i kłusownikach nie słyszałeś? Ogólnie mam wyjebane na Twój brak współczucia, bo od takich idiotów go nie oczekuje.
O myśliwych i kłusownikach nie słyszałeś? Ogólnie mam wyjebane na Twój brak współczucia, bo od takich idiotów go nie oczekuje.
Tak kłusownik przywiązał Ci psa i wykonał egzekucję może ojciec Ci go zajebał, bo miał dość tego, że go za szminkę ciagales 🤣🤣👍
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów