Wysoki pułap lecz krótki lot robiącego samobójstwo. Rozpłaszczenie się na ziemi nie mogło być przyjemne.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
56 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 15:56
🔥
Halloween
- teraz popularne
Ty z ukrainy jesteś i używasz translatora do skladania tych opisów? Robisz to źle
Najlepiej nie dawać piw temu analllllllllfabecie to przestanie zaistniewac na tym internecie ....
Nudne nie są, ale mogą wywoływać nudności. I dobrze. To sadistic kierwa, a nie sjp.pl.
"Wiesz, gdyby pieniądze nie miały znaczenia, gdyby nie było pieniędzy i gdyby wszystko zależało od naszej postawy moralnej, naszego zachowania i postępowania z ludźmi, bylibyśmy milionerami. Bylibyśmy bogaci."
by zrobić samobójstwo... tobie powinni zrobić samobójstwo.
musiałeś mieć okropny wypadek jeszcze w stanie płodu, dziś rodzice by dostali za ciebie 4 tys.
musiałeś mieć okropny wypadek jeszcze w stanie płodu, dziś rodzice by dostali za ciebie 4 tys.
weźcie maść na ból dupy i zamknijcie się. Piwko za film i opis.
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów