Według źródła dziewczyna pokłóciła się z chłopakiem, próbowała go przestraszyć więc się wychyliła, poślizgnęła i spadła.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
14 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 16:26
Strachy na Lachy.
I will wear you like a condom.
Ale tak było. Wstała i wszystko opowiedziała.
SkoPio1 napisał/a:
Brakuje informacji, czy się przestraszył.
Myślę że tak, w końcu jazda na "ręcznym" to nie to samo co żywe ciałko. A znaleźć nowe to i czas i koszty, brrr, sam się wystraszyłem na samą myśl.
i tak to było panie sędzio!
Albo tak go wkurwiła, że ją wypchnął, ale jej wersji już nie poznamy
Po przeczytaniu opisu odpaliłem film i patrzyłem się na bloki na wprost, a tu był dosłownie zwrot akcji.
Udało jej się go przestraszyć, nawet do tego stopnia, że ta rola zasługuje na oskara
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów