Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Fake, Grzywna 5.000 zł to wniosek do sadu, mandat max 500, rozejść się.
nie jesteś na czasie ziomek, znowu kurwy w nocy przegłosowali.
To opłata za ogólną tępotę.
Dostał mandat za bieganie po parku - gdzie jest zakaz, a TY plujesz się do grubasa że się opierdala...
Paradox?
5k za złamanie kwarantanny...
Mam nadzieje że to pomyłka i wkrótce dostaniesz 30k
Chuja sie znacie te mandaty do podtarcia dupska są, zeby zakazac. Tych wszystkich gownien ktore wprowadzają musi byc wprowadzony stan wyjatkowy tak stanowi konstytucja, a ze na sile chcą przeprowadzić wybory to tego stanu nie wprowadza bo prawo stanowi ze podczas stanu wyjatkowego nie moga sie odbyc wybory. Ale fakt zatrzymało to wielu ludzi w domu i jeśli naprawde ten wirus istnieje to ograniczy zakażenie mimo. Ze bezprawne. To Dzialania
Chuja sie znacie te mandaty do podtarcia dupska są, zeby zakazac. Tych wszystkich gownien ktore wprowadzają musi byc wprowadzony stan wyjatkowy tak stanowi konstytucja, a ze na sile chcą przeprowadzić wybory to tego stanu nie wprowadza bo prawo stanowi ze podczas stanu wyjatkowego nie moga sie odbyc wybory. Ale fakt zatrzymało to wielu ludzi w domu i jeśli naprawde ten wirus istnieje to ograniczy zakażenie mimo. Ze bezprawne. To Dzialania
jesteś taki głupi, że aż siny.
Wczoraj w mediach padło pytanie odnośnie biegania w czasie tych obostrzeń ( sam nie biegam ale pomaga to odkleić się od tego całego gowna które jest w mediach i po prostu się odstresować), i któryś tam z wyżej postawionych niebieskich potwierdził, ze to zabronione nie jest (prócz parków itd. Pytanie gdzie biegał autor, czy po prostu trafił na świeżego PANA POLICJANTA i pokazał mu kto ma władze)
pisze wyraźnie na mandacie że biegał po terenie objętym obostrzeniem przez Ministra Zdrowia
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów