📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:19
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Elsenar napisał/a:
Fake, Grzywna 5.000 zł to wnioseciuk do sadu, mandat max 500, rozejść się.
to racja, ale można skumulować do 1000 zł, krokodylki do kilkudziesięciu tysi, ale nie o to chodzi. zobaczcie na pieczęć urzędu
Powinni ci 10000 dojebac
Isakpm napisał/a:
Jestes pizdą że dałeś się złapać buahahaa
No właśnie jakaś pizda nie biegacz bo nie dał rady spierdolić przed strażą miejską.
I bardzi dobrze. Niestety jeszcze dużo ludzi ma to w dupie i chodzą do sklepów po 1 rzecz 3 razy dziennie do tego samego sklepu.
Wyrokulicy napisał/a:
Pierdolisz tak bo nie jesteś w stanie ruszyć dupy z fotele to Tobie na rękę. Jesteś starym cieciem któremu pasuje siedzieć w chałupie. Gnij mendo, gnij niewolniku swojego losu. Abrakadabra!!!
"Złamanie zasad kwarantanny", od tego biegania chyba mózg Ci do dupy opadł, czytać nie umiesz ?
W czasie kwarantanny możesz sobie na Kopiec Kościuszki jak Dulski w koło stołu wejść.
W sumie to wpierdol powinni spuszczać i to solidnie tak jak w Indiach.
Poza tym to fake .
Brak podstawy prawnej, nie ma kurwa jak ukarać mandatem za coś na co nie ma przepisu prawnego.
Momonti napisał/a:
Brak podstawy prawnej, nie ma kurwa jak ukarać mandatem za coś na co nie ma przepisu prawnego.
co ty pierdolisz antypolaku, stoisz jeszcze za ludzmi majacych w dupie kwarantanne? wyjdz z tej piwnicy to przeczytasz na gov.pl o podstawie prawnej tępy matole
Chujowo biegal skoro nie spierdolil. Nastepny biegacz ktorego wyprzedze idac.
Karboksylator napisał/a:
jesteś taki głupi, że aż siny.
Poczytaj najpierw
trybun.org.pl/2020/03/26/na-podstawie-rozporzadzenia-oglaszajacego-w-p...
gdpm2 napisał/a:
co ty pierdolisz antypolaku, stoisz jeszcze za ludzmi majacych w dupie kwarantanne? wyjdz z tej piwnicy to przeczytasz na gov.pl o podstawie prawnej tępy matole
Ty pierdolnięty jesteś? Pytanie retoryczne a na dodatek chwalisz się tym publicznie.
Jak masz kwarantannę gnido, to siedzisz w domu i nie stwarzasz zagrożenia dla innych! To powinno być stwarzanie zagrożenia epidemiologicznego, lub akt terroryzmu a te 5k mandatu to o wiele za mało, pusty łbie.
Jak masz kwarantannę gnido, to siedzisz w domu i nie stwarzasz zagrożenia dla innych! To powinno być stwarzanie zagrożenia epidemiologicznego, lub akt terroryzmu a te 5k mandatu to o wiele za mało, pusty łbie.
To prawda, że zakaz jest niekonstytucyjny, a te kary pełnią wyłącznie funkcję straszaka, bo da się bez problemu je podważyć jako niezgodne z konstytucją. Niemniej jednak te skurwysyny mają znaczną część sądów już w kieszeni, a konstytucja może zastąpić papier w razie niedoborów. Nie polegałabym na tym, że ktoś zgodnie z prawem te mandaty anuluje.
Prawnicy twierdzą, że państwo nie ma prawa stosować tak radykalnych środków zaradczych ograniczających wolności obywatelskie, bez wprowadzenia stanu nadzwyczajnego.
Ale po wczorajszej aktualizacji obostrzeń widać już, że mają dziury
Ale po wczorajszej aktualizacji obostrzeń widać już, że mają dziury
Kurwa mandat za bieganie, a to ze kurwa markety budowlane sa otwarte, ludzie przychodza jak popierdoleni bo im sie w chacie nudzi, dostawiaja specjalnie kasy fiskalne zeby moglo wiecej wiary przyjsc, w tych godzinach 10-12 gdzie maja 65plus niby robic zakupy, to doradcy klientow stoja przed sklepem, robia zamowienia mlodszym, co chce klient i zaraz mu wynosza towar. W dupie maja nasze zdrowie, hajs musi sie zgadzac!
Z ciekawości przepuściłem to przez forensically, opcja string extraction
Na ile miarodajne jest to, to nie mam pojęcia ale "FBMD" to fotka z facebook, pewnie edycja też była przez facebook i dodaje ciąg
"JFIF
lPhotoshop 3.0
8BIM".
Dalej mi się nie chce zagłębiać czy fejk czy nie, a szczególnie 1 kwietnia
Najwyżej 5k wpadnie
Kod:
JFIF<br>
lPhotoshop 3.0<br>
8BIM<br>
JFBMD0f...<br>
Na ile miarodajne jest to, to nie mam pojęcia ale "FBMD" to fotka z facebook, pewnie edycja też była przez facebook i dodaje ciąg
"JFIF
lPhotoshop 3.0
8BIM".
Dalej mi się nie chce zagłębiać czy fejk czy nie, a szczególnie 1 kwietnia
Najwyżej 5k wpadnie
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów