Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (7) Soft (4) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 20:38
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 7 minut temu

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
voytek1112 2020-04-01, 23:40 1
Moca172 napisał/a:

No i co w tym złego, że młodzi robią zamówienie na zewnątrz? Bo nie widze w tym nic złego. A Ty spinasz dupe nie wiadomo o co, a czaje, jesteś tym typem co mówi, żeby wszystko pozamykać

Nie, poprostu to dla mnie hipokryzja, ze policja lata, sciga aby tylko sie nie gromadzili powyzej 2 osob na ulicy, a w sklepach budowlanych, czyli oczywiscie pierwszej potrzeby, po kilkadziesiat osob sie gromadzi i tam ofc sie nikt nie zaraza.
Zgłoś
driveroo 2020-04-01, 23:44
To kasahara z wykopu xd
Zgłoś
cesarz1982 2020-04-01, 23:53 1
Ale się dajecie ruchać debilowi.
Złamanie zasad kwarantanny ustalonej 1 kwietnia 2020.
Dzisiaj dopiero dostal kwarantannę i od razu mandat
A ja myślałem ,że tylko wyborcy PO to są debile
Zgłoś
maderfakermen 2020-04-02, 0:00
Obejszłem_system napisał/a:

zeozwatyelektryk za komuny to Ty w obesranych gaciach biegałeś..
zeozwatyelektryk Za komunt to Ty w obesranych gaciach biegałeś

Czy sugerujesz, że moi rodzice, dziadkowie, wujkowie mi o tym nie opowiadali? Że nie przeczytałem ani jednej książki w tym temacie, ani nie obejrzałem filmów fabularnych czy dokumentalnych?

Weź się zeszczyj sam sobie w ryj i wrzuć na harda...

cesarz1982, jeszcze się może okazać, że nie długo taki przyniesiesz do domu...
Zgłoś
Gamera 2020-04-02, 0:17 1
Jerzy_Owsik napisał/a:

Chuja sie znacie te mandaty do podtarcia dupska są, zeby zakazac. Tych wszystkich gownien ktore wprowadzają musi byc wprowadzony stan wyjatkowy tak stanowi konstytucja, a ze na sile chcą przeprowadzić wybory to tego stanu nie wprowadza bo prawo stanowi ze podczas stanu wyjatkowego nie moga sie odbyc wybory. Ale fakt zatrzymało to wielu ludzi w domu i jeśli naprawde ten wirus istnieje to ograniczy zakażenie mimo. Ze bezprawne. To Dzialania

Konstytucja HAHAHAHAHHA Kaczor się podciera konstytucją
Zgłoś
jednoręki-ujeżdżacz 2020-04-02, 0:19 5
Nie wiem czy to prawda czy nie ale jeżeli wy kurwa wierzycie, że ten wirus jest groźny i tą szopkę co banksterka teraz odpierdala można nazwać prawdziwą, to jesteście ładnie jebnieci. Śmiertelność liczy się w promilach i to tylko wśród najstarszych a większość nawet nie wie, że to ma lub miała. Ponad 1100 ludzi dziennie umiera w Polsce i tym jakoś nikt się nie interesuje i w piździe wszyscy mają jak ludzie na raka czy choroby układu krążenia zdycha. Tak, zdycha. Bo tak działa służba zdrowia. Pandemia to dopiero się zacznie. Będziecie się jak zwierzaki bić o chleb na ulicy. Tak pięknie rozpierdolą Europę jaka znamy. Pozdrawia Andrzej pięknym gestem.

Zgłoś
wudun 2020-04-02, 0:22 1
Dobrze ci tak głupi chuju. Chcesz pobiegać kup sobie bieżnię.
Zgłoś
T................y 2020-04-02, 0:36
Mandat maksymalnie to 500PLN
Zgłoś
C................n 2020-04-02, 0:43 2
Uwielbiam tępaki z obozu PO-KO. Dziś jeszcze psioczą na zły PiS i "nieluckie dyktatóry", a jutro jak mamusia umrze to zamkną pyski.
Zgłoś
jebacbiede69 2020-04-02, 0:46 1
jebani polotycy, państwo policyjne kurestwo policyjne!! huj w dupe
Zgłoś
Collier89 2020-04-02, 0:47
Jeszcze pałami po łbie powinni cie napierdalac debilu
Zgłoś
korinogaro 2020-04-02, 1:34 1
Nie wiem w jaki sposób nie można by było tego mandatu obalić przed sądem i zmniejszyć do maksymalnie 1k. Na samej górze znajduje się informacja że mandat jest nakładany na podstawie kodeksu postępowania w sprawach wykroczeń. A punkt 95 i 96 wskazują że policja może nałożyć maksymalną karę 1000pln. Dodatkowo powołują się na zapis o nieprzestrzeganiu zasad kwarantanny tylko że z tego co mi wiadomo (z innych wątków) to osba która dostała mandat nie była poddana kwarantannie. Tak więc o ile sędzia nie jest pizdą i trzyma się litery prawa a nie klimatu politycznego to mandat jest do obalenia na 100%.
Zgłoś
CzerstWybut 2020-04-02, 2:04 1
Jajebie sami prawnicy tutaj są. Mandat nieważny. Jebać pis. Sami wyborcy poko. jakie prawo by nie było to chyba trzeba sie stosować do obostrzeń. Gdyby nie ten wasz chujowy rząd to byście mieli drugie włochy tu. Chuj czy mandat ważny czy nie, niektórym ludziom trzeba inaczej tłumaczyć a nie prosić i przypominać w każdy dzień. Skoro żyjesz w dużych skupiskach ludzi to się dostosuj kurwa bo inni stają na głowie żeby twoja stara lub inni starsi członkowie rodziny to przeżyli. A jak sie nie podoba to wypierdalaj do lasu mieszkać lub do innego kraju gdzie kładą chuja na ludzi. I skończcie tu polemizować czy ważny mandat czy nie. Chodzi o cel.
Zgłoś
KrystekKrystek 2020-04-02, 5:01 1
Wyrokulicy napisał/a:

Pierdolisz tak bo nie jesteś w stanie ruszyć dupy z fotele to Tobie na rękę. Jesteś starym cieciem któremu pasuje siedzieć w chałupie. Gnij mendo, gnij niewolniku swojego losu. Abrakadabra!!!

Zapierdalam w kopalni 5 dni w tygodniu. Jak tylko mogę, to siedze w domu. Jedynie ojcu i jego sąsiadom robie zakupy, zeby sami nie musieli. I jes5em zly, ze nie dostal 30tysi kary. Jestem jesscze zdania, ze powinna byc nagroda np. 5 koła za podjebanie sasiada. Nie pasuje? Jedź do Włoch
Zgłoś
negatyvv 2020-04-02, 5:48
Jaka gówno burza
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem