Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Tak ze ten tego
S jeszcze o tarczy kryzysowej w uk
Po wypełnieniu tony papierów w czerwcu zaczną wypłacać 80% pensji
Wszystkie ltd i inne firmy płaca dalej tax jsk gdyby nigdy nic czyli to samo co w pl a w pl ludzie aj waj rząd nie pomaga
, nie osłabiaj ludzi. tworzenie rezerwatów w środku miasta nic tu nie pomoże. może by się kurwy pisoskie w końcu, ogarnęły i załatwiły testy, przynajmniej po jednym dla każdego. ja też pisowi wystawię mandat za to, jak za każdym razem dawał dupy. Wiesz ile już zarobiłem? Cała ziemia z księżycem, mars i pół jowisza...
ps. to kurwa gorzej niż za komuny.
Elektryk WAŁENSA no proszę...
5k za złamanie kwarantanny...
Mam nadzieje że to pomyłka i wkrótce dostaniesz 30k
Ja pierdole jakie to społeczeństwo jest skurwiale. Media nakręcają spiralę szaleństwa a takie tępe owce jak ty w to idą jak ślepe. W zeszłym roku dziennie w Polsce umierało około 1100 osób z przyczyn naturalnych/chorób. Przez tego covida umiera dziennie kilka i to od niedawna.
W zjebanych Włoszech czy Hiszpanii dostali takiej sraki, że podają liczbę ofiar jak leci w stylu wszyscy mają covida i chuj.
Zadaj sobie pytanie czy z twojego otoczenia jest ktoś zakażony i leży ledwo żywy? Ludzie głąby sami się nakręcają. W zamian gospodarka zaraz jebnie totalnie a społeczeństwo będzie potulne jak nigdy wcześniej. Ludzie mają stać się poddani państwu i nieufni wobec siebie.
Dawajmnieto A skąd wiesz ile jest zarażonych w chinach?
Ja pierdole jakie to społeczeństwo jest skurwiale. Media nakręcają spiralę szaleństwa a takie tępe owce jak ty w to idą jak ślepe. W zeszłym roku dziennie w Polsce umierało około 1100 osób z przyczyn naturalnych/chorób. Przez tego covida umiera dziennie kilka i to od niedawna.
W zjebanych Włoszech czy Hiszpanii dostali takiej sraki, że podają liczbę ofiar jak leci w stylu wszyscy mają covida i chuj.
Zadaj sobie pytanie czy z twojego otoczenia jest ktoś zakażony i leży ledwo żywy? Ludzie głąby sami się nakręcają. W zamian gospodarka zaraz jebnie totalnie a społeczeństwo będzie potulne jak nigdy wcześniej. Ludzie mają stać się poddani państwu i nieufni wobec siebie.
Dlatego wszystkie środki powinny być przekierowane na ochronę,pomoc i opiekę ludzi z grupy ryzyka a nie Mateusz wajchę przełóż i zatrzymał całą gospodarkę.
all cases
80+ years old
14.8%
70-79 years old
8.0%
60-69 years old
3.6%
50-59 years old
1.3%
40-49 years old
0.4%
30-39 years old
0.2%
20-29 years old
0.2%
10-19 years old
0.2%
0-9 years old
no fatalities
worldometers.info/coronavirus/repro
Prawdziwe żniwo to epidemia może zebrać jak będzie zastój trwał dalej.
Wszystko wisi na kredytach więc będą wisielce,skokl z okien i pod pociąg i Bóg wie co jeszcze.
facebook.com/groups/przedsiebiorcy.zjednoczeni/
A)Został w domu skoro nie znasz się na własnych prawach i obowiązkach .
B) Nie przyjął tego mandatu , ograniczenie swobód obywatelskich jest możliwe tylko w określonych warunkach , dopóki rząd nie ogłosi tego czego ogłosić nie chce bo sraczka przedwyborcza to policja pomimo wyraźnego nakazu wystawia te mandaty tak w zasadzie bez prawnie , także korzystajcie z prawa do odmowy przyjęcia takiego mandatu a w sądzie wygracie zaprawdę powiadam wam
"10) nakaz lub zakaz przebywania w określonych miejscach i obiektach oraz na określonych obszarach;"
Z rozporządzeń nic konkretnego nie wynika a lista nowych zakazów jest dosyć długa.
gov.pl/web/koronawirus/kolejne-kroki
Strona rządowa jakkolwiek nie jest wykładnikiem prawa.
Ktoś coś?
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów