Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (9) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 22:27
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:19

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
RadosnyRabarbar 2020-04-02, 12:05
40 lat, a taka głupia
Zgłoś
kowammat 2020-04-02, 12:28
MadeInRussiaTV napisał/a:

5k za złamanie kwarantanny...
Mam nadzieje że to pomyłka i wkrótce dostaniesz 30k

"bieganie po terenie objętym obostrzeniem przez Ministra Zdrowia"

nie on miał kwarantanne tylo biegał po zamkniętym terenie
Zgłoś
ProstackiCham 2020-04-02, 12:30 1
Pierdolenie o szopenie. Nie ma czegoś takiego jak zakaz wyjścia na dwór czy zakaz biegania! Bez wprowadzenia stanu nadzwyczajnego lub klęski nie mogą nam ograniczyć poruszania się!
Zgłoś
Samael616 2020-04-02, 13:04
Policja może wystawić maksymalnie 500 zł mandatu. Grzywnę w wysokości 5000 zł można otrzymać jedynie od sądu albo od sanepidu za łamanie zasad kwarantanny ale napewno nikt nie dostarczy wyroku na bloczku mandatowym Jeśli to nie fejk to masz sieczkę zamiast mózgu, skoro przyjąłeś mandat 5000 zł od policji
Zgłoś
Szczur32 2020-04-02, 13:12 1
Dla jasności

Zgłoś
markop4321 2020-04-02, 13:24
Powinni ci 10000 dojebac
Zgłoś
MCH 2020-04-02, 13:51 2
Ten mandat jest tak prawdziwy jak prawdziwe jest wsparcie pis dla przedsiębiorców w czasie epidemii.
Zgłoś
Siberian_Meat_Grinder 2020-04-02, 14:07
Elsenar napisał/a:

Fake, Grzywna 5.000 zł to wniosek do sadu, mandat max 500, rozejść się.

Samael616 napisał/a:

Policja może wystawić maksymalnie 500 zł mandatu.

Bronek89 napisał/a:

MKK są tylko do 500zl chyba że jest zbieg wykroczeń...

Daniel01 napisał/a:

to racja, ale można skumulować do 1000 zł, krokodylki do kilkudziesięciu tysi, ale nie o to chodzi. zobaczcie na pieczęć urzędu

Elsenar napisał/a:

Fake, Grzywna 5.000 zł to wniosek do sadu, mandat max 500, rozejść się.

Normalnie maksymalny mandat wynosi 1000, w zbiegu wykroczeń - dodatkowo w niektórych przypadkach Policja (a nie tylko ITD) może nałożyć na kierującego za naruszenie przepisów, wynikających z Ustawy o Transporcie Drogowym mandat w kwocie przekraczającej 1000 pln - ale tylko na kierującego pojazdem, który pod tą ustawę podchodzi.
Zgłoś
killua 2020-04-02, 14:32
"Nie bądźcie debilami. Ja byłem i zostałem ukarany za bycie debilem. Ale zachęcam do biegania bo to zdrowe. Ale nie jak jesteś objęty kwarantanną bądź w terenie który jest nią objęty, to debilne a to jak już wiemy źle się kończy" -bardziej by pasowało do sytuacji.
Zgłoś
narev 2020-04-02, 14:34 1
zeozwatyelektryk napisał/a:

nie jesteś na czasie ziomek, znowu kurwy w nocy przegłosowali.

Policja może nałożyć mandat do 500 zł.
Karę, za pomocą decyzji administracyjnej, w wysokości 5000 zł może nałożyć sanepid.
Cytat z onetu:
"We wtorek wieczorem prezydent Andrzej Duda podpisał pakiet ustaw i nowelizacji zbiorczo nazywanych "tarczą antykryzysową". W zmienianych przepisach znalazły się te regulujące funkcjonowanie stanu epidemii. Według nowego prawa za łamanie ograniczeń w przemieszczaniu się powiatowy inspektor sanitarny może nałożyć karę od 5 tys. do 30 tys. zł. Z kolei za korzystanie z terenów zielonych, takich jak parki czy bulwary kara może wynieść od 10 tys. do 30 tys. zł."
Zgłoś
ozarimielin 2020-04-02, 16:30
każdy o tym wiedział, dobrze, że jeden baran dostanie po dupie, reszta baranów zostanie w domu ze strachu, z kieszonkowego cieżko będzie zaplacic
Zgłoś
puscifier 2020-04-02, 18:37
MadeInRussiaTV napisał/a:

5k za złamanie kwarantanny...
Mam nadzieje że to pomyłka i wkrótce dostaniesz 30k

Aż się zalogowałem żeby dać Ci
Zgłoś
ellsworth 2020-04-02, 20:02 1
zeozwatyelektryk napisał/a:

, nie osłabiaj ludzi. tworzenie rezerwatów w środku miasta nic tu nie pomoże. może by się kurwy pisoskie w końcu, ogarnęły i załatwiły testy, przynajmniej po jednym dla każdego. ja też pisowi wystawię mandat za to, jak za każdym razem dawał dupy. Wiesz ile już zarobiłem? Cała ziemia z księżycem, mars i pół jowisza...
ps. to kurwa gorzej niż za komuny.

Przykład Chin pokazuje że pomoże, a z kolei przykład USA gdzie pozwolono ludziom hasać na zewnątrz pokazuje że inny sposób prowadzi do katastrofy. Kurwa, w USA w ciągu ostatniej DOBY przybyło tyle zarażonych co 1/3 WSZYSTKICH zarażonych w Chinach w ciągu ponad 3 miesięcy! Jak te liczby nie przemówią ci do wyobraźni, to już nic nie pomoże.
Zgłoś
kg131 2020-04-02, 20:18
Ściema. Najwyzsza kwota mkk to 500 zl, powyzej to grzywna ktora moze nalozyc tylko sąd
Zgłoś
Liton 2020-04-02, 23:23
Jerzy_Owsik napisał/a:

Chuja sie znacie te mandaty do podtarcia dupska są, zeby zakazac. Tych wszystkich gownien ktore wprowadzają musi byc wprowadzony stan wyjatkowy tak stanowi konstytucja, a ze na sile chcą przeprowadzić wybory to tego stanu nie wprowadza bo prawo stanowi ze podczas stanu wyjatkowego nie moga sie odbyc wybory. Ale fakt zatrzymało to wielu ludzi w domu i jeśli naprawde ten wirus istnieje to ograniczy zakażenie mimo. Ze bezprawne. To Dzialania

Owszem, ale masz 7 dni na zapłatę. Możesz się oczywiście sądzić w PiSowskim sądzie, albo odwołać do PiSowskiego Trybunału Konstytucyjnego..

Podobne śmieszki mało nie srały pod siebie, gdy PiS pacyfikował sędziów, a teraz płacz, bo kary lecą. I bardzo kurwa dobrze - szkoda, że maliniakowi ze zdjęcia nie przypierdolili 30 tysięcy za zielone buciki.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem