Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
5k za złamanie kwarantanny...
Mam nadzieje że to pomyłka i wkrótce dostaniesz 30k
"bieganie po terenie objętym obostrzeniem przez Ministra Zdrowia"
nie on miał kwarantanne tylo biegał po zamkniętym terenie
Fake, Grzywna 5.000 zł to wniosek do sadu, mandat max 500, rozejść się.
Policja może wystawić maksymalnie 500 zł mandatu.
MKK są tylko do 500zl chyba że jest zbieg wykroczeń...
to racja, ale można skumulować do 1000 zł, krokodylki do kilkudziesięciu tysi, ale nie o to chodzi. zobaczcie na pieczęć urzędu
Fake, Grzywna 5.000 zł to wniosek do sadu, mandat max 500, rozejść się.
Normalnie maksymalny mandat wynosi 1000, w zbiegu wykroczeń - dodatkowo w niektórych przypadkach Policja (a nie tylko ITD) może nałożyć na kierującego za naruszenie przepisów, wynikających z Ustawy o Transporcie Drogowym mandat w kwocie przekraczającej 1000 pln - ale tylko na kierującego pojazdem, który pod tą ustawę podchodzi.
nie jesteś na czasie ziomek, znowu kurwy w nocy przegłosowali.
Policja może nałożyć mandat do 500 zł.
Karę, za pomocą decyzji administracyjnej, w wysokości 5000 zł może nałożyć sanepid.
Cytat z onetu:
"We wtorek wieczorem prezydent Andrzej Duda podpisał pakiet ustaw i nowelizacji zbiorczo nazywanych "tarczą antykryzysową". W zmienianych przepisach znalazły się te regulujące funkcjonowanie stanu epidemii. Według nowego prawa za łamanie ograniczeń w przemieszczaniu się powiatowy inspektor sanitarny może nałożyć karę od 5 tys. do 30 tys. zł. Z kolei za korzystanie z terenów zielonych, takich jak parki czy bulwary kara może wynieść od 10 tys. do 30 tys. zł."
5k za złamanie kwarantanny...
Mam nadzieje że to pomyłka i wkrótce dostaniesz 30k
Aż się zalogowałem żeby dać Ci
, nie osłabiaj ludzi. tworzenie rezerwatów w środku miasta nic tu nie pomoże. może by się kurwy pisoskie w końcu, ogarnęły i załatwiły testy, przynajmniej po jednym dla każdego. ja też pisowi wystawię mandat za to, jak za każdym razem dawał dupy. Wiesz ile już zarobiłem? Cała ziemia z księżycem, mars i pół jowisza...
ps. to kurwa gorzej niż za komuny.
Przykład Chin pokazuje że pomoże, a z kolei przykład USA gdzie pozwolono ludziom hasać na zewnątrz pokazuje że inny sposób prowadzi do katastrofy. Kurwa, w USA w ciągu ostatniej DOBY przybyło tyle zarażonych co 1/3 WSZYSTKICH zarażonych w Chinach w ciągu ponad 3 miesięcy! Jak te liczby nie przemówią ci do wyobraźni, to już nic nie pomoże.
Chuja sie znacie te mandaty do podtarcia dupska są, zeby zakazac. Tych wszystkich gownien ktore wprowadzają musi byc wprowadzony stan wyjatkowy tak stanowi konstytucja, a ze na sile chcą przeprowadzić wybory to tego stanu nie wprowadza bo prawo stanowi ze podczas stanu wyjatkowego nie moga sie odbyc wybory. Ale fakt zatrzymało to wielu ludzi w domu i jeśli naprawde ten wirus istnieje to ograniczy zakażenie mimo. Ze bezprawne. To Dzialania
Owszem, ale masz 7 dni na zapłatę. Możesz się oczywiście sądzić w PiSowskim sądzie, albo odwołać do PiSowskiego Trybunału Konstytucyjnego..
Podobne śmieszki mało nie srały pod siebie, gdy PiS pacyfikował sędziów, a teraz płacz, bo kary lecą. I bardzo kurwa dobrze - szkoda, że maliniakowi ze zdjęcia nie przypierdolili 30 tysięcy za zielone buciki.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów