Niestety to nie takie proste jak się wydaje, bo w pierwszy dzień ręką została nastawiona bez operacji, dopiero po tygodniu po kontroli okazało się, że kość jest przedstawiona( wynik złego usztywnienia). Więc skierowanie na operację i już nie w tym szpitalu (bo w naszym miastowym, remont oddziału ortopedycznego i termin za 2 tyg, plus konowały), udało się szybki termin ogarnąć, plus konsultacje u gościa, który składał rękę Kubicy(fart, że to wujek przyjaciela) i teraz ręką wraca do sprawnosci
Tak z ciekawości, na NFZ to wszystko miałeś robione? Bo jeśli tak, to kupę kasy oszczędziłeś. Co najmniej kilka tysi, albo i lepiej. Chirurdzy prywatnie teraz ostro golą ludzi z kasy.
Tak z ciekawości, na NFZ to wszystko miałeś robione? Bo jeśli tak, to kupę kasy oszczędziłeś. Co najmniej kilka tysi, albo i lepiej. Chirurdzy prywatnie teraz ostro golą ludzi z kasy.
Taka operacja prywatnie jak się orientowałem to ok 18k, więc miałem farta, że na NFZ, ale też trzeba było znajomości użyć bo w kolejce musiałbym czekać, a tak to w 2 dni mnie ogarnęli
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów