18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 7 minut temu
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 2024-11-02, 21:59
McQurwa 2019-03-25, 8:25
Ale uparciuch ,chce na siłę wcisnąć paletę

We know they are lying.
They know they are lying.
They know that we know they are lying.
We know that they know that we know they are lying.
And still they continue to lie.

Zgłoś
Shanttyy 2019-03-25, 8:56 4
Niebezpieczna robota, jeden zły ruch i najbliższe 2 lata pracujesz za darmo

Zgłoś
Rutik 2019-03-25, 14:22 10
W Anglii zgodnie z zasadą " don't walk by" koleś który jest świadkiem jak ktoś pracuje niebezpiecznie jest tak samo odpowiedzialny za wypadek jak w tym wypadku operator tego paleciaka. Trzeba być chujem żeby nie zwrócić uwagi na coś co wygląda chujowo, tylko capnąc za telefon z nadzieją że kolesia paleta zabije a w najlepszym przypadku poturbuje. Gardzę takim ścierwem.
Zgłoś
muraaas 2019-03-25, 14:35 1
Rutik napisał/a:

W Anglii zgodnie z zasadą " don't walk by" koleś który jest świadkiem jak ktoś pracuje niebezpiecznie jest tak samo odpowiedzialny za wypadek jak w tym wypadku operator tego paleciaka.

Kompletny idiotyzm. Po to są kursy żeby każdy kto wsiada na wózek wiedział co i jak ma robić. Jeśli mimo to nie potrafi to znaczy że nie powinien pracować na wózkach i z czystym sumieniem można go wypierdolić z pracy. Inna sprawa to powszechne przyzwolenie na robienie różnych głupot "bo to tylko widlak". Takie coś powinno, i raczej jest tępione.
Co do sytuacji na filmie to nie wiadomo jak cała akcja się zaczęła. Jeśli np karetka siadła już po podjęciu i wysunięciu ładunku to faktycznie jedyne co pozostaje to wyciągnąć telefon i czekać na wyniki. Dodatkowo taki materiał może się przydać w śledztwie jeśli faktycznie coś by się komuś stało.
Zgłoś
Tomsza 2019-03-25, 15:09
Dobrze że niedługo będą obowiązywać wyłącznie uprawnienia UDT, odsieje to wszystkie niedojdy z papierami od wujka Mirasa.
A tak mi się przypomniało, jak tak koledze tona pieprzu jebła to magazyn był 2 dni zamknięty. Nie dało się oddychać...
Zgłoś
QuarioX 2019-03-25, 15:16
Ja tam bardziej podziwiam ich, że z tak bliska obserwują, jak dobrze jebnie to i cały regał pójdzie się jebać i domino będzie. Ale to ruskie, więc pewnie nawet nie wpadliby na to.
Zgłoś
InnyName 2019-03-25, 19:29
Zjebałem już palete z akumulatorami i palęte z oliwą z oliwek, ale jebło za pierwszym jak i za drugim razem
To były czasy zajebiste

WSZELAKIE, WSZYSTKIE, KAŻDY MÓJ FILM DODANY NA SERWER SADISTIC.PL JEST PODPIERDOLONY ZE ŹRÓDŁA NA KTÓRYM JEST TAKA, A NIE KURWA INNA JAKOŚĆ, WIĘC POCAŁUJCIE MNIE WSZYSCY W DUPĘ JEŚLI WAM ONA NIE ODPOWIADA.
Miłego oglądania. Pozdrawiam!
Zgłoś
przemoert 2019-03-25, 21:04
Tomsza napisał/a:

Dobrze że niedługo będą obowiązywać wyłącznie uprawnienia UDT, odsieje to wszystkie niedojdy z papierami od wujka Mirasa.
A tak mi się przypomniało, jak tak koledze tona pieprzu jebła to magazyn był 2 dni zamknięty. Nie dało się oddychać...

Widziałeś ty kiedyś egzamin organizowany przez UDT? Ściągnij paletę ze słupka, wsadź paletę na słupek. Egzamin zdany..
Zgłoś
Pablo_OPC 2019-03-25, 21:35
Z chęcią bym sobie sztaplareczką pojeździł.
Zgłoś
C................n 2019-03-25, 21:38
A później takie pooblepiane piwko trafia do osiedlowych sklepów z odrzutu na "promocję".
Zgłoś
Rafer 2019-03-26, 2:31 1
Kurwa a ja mam pecha i widuję magazyny wysokiego składowania tylko i wyłącznie automatyczne. Z windami, klatkami, obrotnicami i wieloma pierdami. Ale byłe kiedyś na rozbiórce magazynu po takiej demolce. Brak poprzeczek, odbojników, sworznie wywalone, siatek brak, kotwy w wielu nogach sprzedane na złom, regały odkształcone od przeciążenia...
Jak budowaliśmy halę, ludzie się dziwili, że robimy to od dupy strony. Posadzka z armaturą i miejscami kotwień, a później regały. Na koniec magazyn był obudowany ścianami i sufitem i resztą instalacji. Miało to swoje plusy, a dla mnie wiele minusów.
Niestety takie zdarzenia to wypadkowe dwóch działań. Olewanie przeglądów i remonty we własnym zakresie prowadzone przez użytkownika, przeciążanie regałów i częste ustawianie tam gzie ie powinno się tego robić ładunków o podwyższonym środku ciężkości. Druga to olewanie BHP przez "wóżkowego", który ma wyjebane na wszystko i wszystkich i jest zawsze najmądrzejszy. I jak mu się coś mówi, on wie zawsze "lepij". "Jebnij się w łeb, to jaj mam papier nie ty"
Zgłoś
Antek01 2019-03-26, 10:22
Tomsza napisał/a:

Kurs przed egzaminem UDT wygląda podobnie kurs na prawo jazdy. Chuja się tam nauczysz, byle zdać. A sam egzamin UDTowski to jak wcześniej przemoert napisał, podnieść paletę i odłożyć paletę i kilka debilnych pytań, które tak na prawdę w robocie Ci się nie przydadzą.
A wypadki niestety wszędzie się zdarzają. Mogła deska w palecie strzelić i ta się skrzywiła, mógł przewód w wózku strzelić. Mogła decha już odstawać gdy ktoś paletę tam wkładał i przy ściąganiu z regalu, ta zahaczyła. Powodów jest wiele i nie zawsze to operator jest winny.
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów