Działo się to w Chuzestanie w Iranie.
Działo się to w Chuzestanie w Iranie.
Za jabłońskiego browar:-) misiu gdzie ty byłeś jak cię nie było?
Historia jak zwykle na sadolu, dodawałem kilka tematów i moderacja za 2 czy 3x mi usuwała pod rząd bo opis nie pasi czy inny z dupy powód. O ile kojarzę dodałem bez opisu, usunęli, potem dodałem z jakimś z dupy opisem i komentarzem że opis bardzo niezbędny by zaskopoić moderację, bo co kurwa napisać o filmie kilkusekundowym gdzie wszystko widać? Też usunęli, chyba za karę. Dodałem 3ci raz tym razem bez komentarza, też usunęli, uznałem że pierdolę to. Oczywiście inni userzy mogli i mogąmieć filmy bez opisu lub również z opisem z dupy widocznie akurat ktośtam dostał okresu i chciał się wyżyć. Zawsze przykro się robi jak człowiek przypomni sobie sadola sprzed 10 lat a tego teraz i obecne standardy.
Więc tl;dr odechciało mi się cokolwiek tu wrzucać. Pojawiam się i znikam zależnie od czasu i chęci na przeglądanie różnych serwisów. A jak halmany i inne ostatnie kilka miesięcy taśmowo wpierdalają po 100 postów dziennie to też ciężko cokolwiek dodawać bez powtórki.
Kto rządzi przeszłością, w tego rękach jest przyszłość; kto rządzi teraźniejszością, w tego rękach jest przeszłość.Historia jak zwykle na sadolu, dodawałem kilka tematów i moderacja za 2 czy 3x mi usuwała pod rząd bo opis nie pasi czy inny z dupy powód. O ile kojarzę dodałem bez opisu, usunęli, potem dodałem z jakimś z dupy opisem i komentarzem że opis bardzo niezbędny by zaskopoić moderację, bo co kurwa napisać o filmie kilkusekundowym gdzie wszystko widać? Też usunęli, chyba za karę. Dodałem 3ci raz tym razem bez komentarza, też usunęli, uznałem że pierdolę to. Oczywiście inni userzy mogli i mogąmieć filmy bez opisu lub również z opisem z dupy widocznie akurat ktośtam dostał okresu i chciał się wyżyć. Zawsze przykro się robi jak człowiek przypomni sobie sadola sprzed 10 lat a tego teraz i obecne standardy.
Więc tl;dr odechciało mi się cokolwiek tu wrzucać. Pojawiam się i znikam zależnie od czasu i chęci na przeglądanie różnych serwisów. A jak halmany i inne ostatnie kilka miesięcy taśmowo wpierdalają po 100 postów dziennie to też ciężko cokolwiek dodawać bez powtórki.
Pierdol i bądź sobą zawsze!
Historia jak zwykle na sadolu, dodawałem kilka tematów i moderacja za 2 czy 3x mi usuwała pod rząd bo opis nie pasi czy inny z dupy powód. O ile kojarzę dodałem bez opisu, usunęli, potem dodałem z jakimś z dupy opisem i komentarzem że opis bardzo niezbędny by zaskopoić moderację, bo co kurwa napisać o filmie kilkusekundowym gdzie wszystko widać? Też usunęli, chyba za karę. Dodałem 3ci raz tym razem bez komentarza, też usunęli, uznałem że pierdolę to. Oczywiście inni userzy mogli i mogąmieć filmy bez opisu lub również z opisem z dupy widocznie akurat ktośtam dostał okresu i chciał się wyżyć. Zawsze przykro się robi jak człowiek przypomni sobie sadola sprzed 10 lat a tego teraz i obecne standardy.
halmany i inne.............................................. No niestety prawda!
Pierdol i bądź sobą
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów